Вхід | Реєстрація

У Світловодську на закритті регати танцювала кременчуцька «Марітая»

У Світловодську на закритті регати танцювала кременчуцька «Марітая»
Кременчуцька студія індійського танцю не вперше – серед гостей всеукраїнської парусної регати, яка цими вихыдними пройшла в сусідньому Світловодську, говорить Таїсія Кареліна, лікар-невропатолог, керівник танцювального ансамблю
Студія «Марітая» уже шість років досить успішно представляє Кременчук на різноманітних змаганнях. Концерт в Світловодську – лише одна із традицій, що склалися.
Таїсія Кареліна говорить, що цього року їй найбільше запам'яталсь участь у всеукраїнському міжнародному фестивалі танцювальних і співочих колективів, що проходив у Ялті.
Тут кременчуцька студія завоювала аж два призи: 1 місце в номінації «народний танець». Таїсія Кареліна виступала в дуеті з Вірою Красько.
А також дівчата з «Марітаї» отримали від журі «срібло» за нарожний танець у номінації «група до 6 осіб».
Нагороди були цінними тому, що суддями змагань були танцюристи зі світовими іменами: народний артист України Григорій Чапкіс та заслужений діяч мистецтв Григорій Саболта.
У Світловодську на закритті регати танцювала кременчуцька «Марітая» У Світловодську на закритті регати танцювала кременчуцька «Марітая» У Світловодську на закритті регати танцювала кременчуцька «Марітая»
Марія Кареліна удостоїлась також персонального призу від Григорія Чапкіса за визнання її таланту, а також за те, що вона булла єдиний танцюючим керівником колективу, що працює в галузі, не надто пов'язаній з мистецтвом. Адже Таїсія Кареліна – за фахом медик. Вона нині працює як лікар-невропатолог, а також викладає в Кременчуцькому медколеджі.

Автор: Юлія Билина, www.rkr.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації