Вхід | Реєстрація

До Меморіалу Солдатської слави – з квітами

До Меморіалу Солдатської слави – з квітами
Як і завжди цього дня, Полтава вирує, відзначаючи свій День народження. Розпочалися урочистості покладанням квітів до підніжжя Меморіалу Солдатської слави. У церемонії взяли участь міський голова Олександр Мамай, перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Животенко, заступник голови обласної ради Володимир Марченко. Після привітань на всіх присутніх чекали каша та фронтові сто грамів.
Нагадаємо, що завершиться святковий день великим концертом на Співочому полі імені Марусі Чурай. Перед полтавцями виступлять як міські колективи, так і гості – Ірина Білик та група «Парк Горького».

На ім'я міського голови Олександра Мамая надходять вітання полтавцям з нагоди Дня міста. Серед тих, хто поздоровив – Прем'єр-міністр України Микола Азаров, мери: Вінниці – Володимир Гройсман, Житомира – Володимир Дебой, Запоріжжя – Володимир Сін, Тернополя – Сергій Надал. Привітали мешканців Полтави і керівники Севастопольського загону морської охорони, екіпажу корабля морської охорони «Полтава».
У всіх листах – побажання великих успіхів у праці на благо рідного міста, добробуту і процвітання Полтаві.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2011, 16:46 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації