Вхід | Реєстрація

ПЕНІТЕНЦІАРІЇ ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН

ПЕНІТЕНЦІАРІЇ ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН

Учителю! Ваше слово — мудрість України,
Праця ваша — доля трударя...

 Щорічно  у  першу  неділю жовтня  в  Україні відзначається День працівників освіти. 30 вересня в Кременчуцькій виховній колонії  незвичайний день. День, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів – вихованців. Традиційно в колонії проводяться святкові заходи, присвячені Дню вчителя, коли педагогів поздоровляють їхні учні та співробітники.

Добрі та ширі слова надійшли на адресу педагогічного складу загальноосвітньої школи і професійно-технічного училища Кременчуцької виховної колонії від начальника територіального управління у Полтавській області Миколи Ісаєва.

На урочистих зборах привітали  освітян з професійним святом особовий склад установи, висловлюючи сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до вихованців.

Вчителі! Ви - вічне свято,

Ви завжди потрібні, вчителі!

Вчителі, живіть крилато,

Бережіть юначі долі, вчителі!

Віршованими словами привітаннями звернулися до педагогів, вчителів, вихователів вихованці установи, приготувавши вітальні стінні газети та листівки. Кожного дня учні відчувають  серця любих вчителів, завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями освітяни залюбки діляться з юнаками. Тому не дивно, що кожному з них діти вірять, кожного вчителя люблять і шанують.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, значний вклад у зміцнення пенітенціарної системи та активну участь у громадському житті установи  ряд освітян Кременчуцької виховної колонії був заохочений правами начальника установи листами подяки.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2011, 15:21 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації