Вхід | Реєстрація

Ветеранські організації та громади можуть отримати грантову підтримку

Ветеранські організації та громади можуть отримати грантову підтримку

До 10 травня можна подати заявку, аби надавати ще більше якісних послуг для ветеранів.

Міжнародна організація з міграції IOM Ukraine за фінансування Міністерства закордонних справ Японії оголосили грантову програму для ветеранських організацій, установ та громад.

Хто може взяти участь:  Комунальні та державні установи, громадські організації, які надають підтримку ветеранам, членам їхніх сімей, членам сімей загиблих та ветеранам з інвалідністю.

Організації мають бути зареєстровані та діяти на території, підконтрольній Уряду України, в усіх областях, де безпекова ситуація дозволяє проведення заходів.

Напрями діяльності:

  • фізична реабілітація;
  • психологічна допомога;
  • допомога з пошуком роботи та перекваліфікацією;
  • культурні, освітні та інші соціальні послуги.  

А також територіальні громади/окремі об’єднання мешканців у межах села, селища чи міста із територій, підконтрольних Уряду України, в усіх областях, де безпекова ситуація дозволяє проведення заходів.  10 громад та 10 організацій, які будуть визначені переможцями конкурсу, отримають:

  1. фінансову підтримку до 15 000 євро на придбання необхідного обладнання;
  2. навчальні курси для персоналу щодо посилення їхньої спроможності надавати якісні послуги ветеранській спільноті;
  3. підтримку з боку фахівців МОМ перед та під час організації заходів.

Щоб узяти участь заповніть форму заявки на надішліть її (та підписану копію) на електронну адресу: [email protected] до 10 травня 2024 року включно. 

Проєкт «Стійкі та інклюзивні громади в Україні» впроваджується МОМ за фінансування Міністерства закордонних справ Японії з 31 березня 2024 до 30 березня 2025 року і має на меті згуртувати українське суспільство та посилити стійкість місцевих громад через сприяння реінтеграції ветеранів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня, 10:25 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації