Вхід | Реєстрація

Дарунок від фотохудожника

Дарунок від фотохудожника
На День селища Нові Санжари дніпропетровський фотограф зробив подарунок районній бібліотеці.
Андрій Олефіров мешкає у місті Дніпропетровськ, працює майстром по дереву. А у вільний від роботи час полюбляє виїхати на природу із фотоапаратом. Дуже часто Андрій буває у Нових Санжарах — тут мешкає його двоюрідний брат Руслан. Саме в нашому селищі та його околицях фотохудожник шукає теми для своїх майбутніх робіт. Вдала фотографія з часом стає справжньою картиною і прикрашає собою особисту галерею майстра.
— Я почав займатися цим спонтанно, — пояснює фотохудожник, — просто у той день риба не ловилася і я вирішив зайнятися фотополюванням. Вийшло вдало. Так і пішло. Відтоді я і створюю ось такі картини. Сюжети, як правило, — птахи або різноманітні пейзажі.
На День селища Нові Санжари Андрій Олефіров вирішив віддячити новосанжарській землі за гарні фотосюжети. Тому звернувся до новосанжарської центральної районної бібліотеки із проханням прийняти в  подарунок для читальної зали кілька своїх робіт. Варто зауважити, що районна бібліотека в останні роки стала не лише центром зібрань різних любителів літератури, але і місцем виставок новосанжарських художників та народних майстрів. Тому пропозицію поповнити свій фонд ще й фотокартинами бібліотекарі сприйняли з радістю.
На День селища Андрій Олефіров презентував читальному залу бібліотеки три своїх роботи. Сюжети для двох із них — «Туманний ранок» та «Рибальський ставок» — фотохудожник знайшов, вкотре приїхавши на відпочинок до селища. Тому, на думку автора, ці роботи повинні бути знайомими та близькими кожному новосанжарцю.
Подарувавши бібліотеці свої картини, фотохудожник пообіцяв, що обов’язково приїде до Нових Санжар взимку і влаштує у читальному залі свою персональну виставку, на яку він привезе більше п’ятдесяти робіт.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації