Вхід | Реєстрація

Олег Кензов на «Х-факторі» назвав себе бракованим репером

Олег Кензов на «Х-факторі» назвав себе бракованим репером
Полтавський репер Олег Кензов потрапив до 24 найкращих співаків «Х-фактору».
У тренувальному таборі він заспівав перед суддями пісню Діми Білана «Я просто люблю тебя». За  вибір цієї пісні він попросив пробачення у хіп-хопу та назвав себе бракованим репером, адже співає не тільки реп, а й популярну музику.
Суддям сподобався виступ полтавця і коли залишалося лише одне місце у наступному турі телешоу, то його зайняти вдалося саме Олегу.
Віт такого успіху в Олега знову виступили сльози, як і тоді, коли на відборі в Харкові він почув чотири суддівських «Так». Олег вважав, що пройти кастинг у Харкові – це найвища його планка. Тому не очікував знову такого успіху – потрапити до 24-ки кращих.
Наступної суботи він змагатиметься за місце у трійці, яка вже буде змагатися у телешоу в прямих ефірах.
Продюсером групи хлопців став Ігор Кондратюк. Коли суддя зайшов до кімнати, то всі хлопці кинулися його обіймати. Лише Олег не підійшов. Ігор Кондратюк відразу здогадався, що Олег Кензов чекав іншого суддю. Він і сам признався, що хотів би працювати з Серьогою.

Автор: Валентина Зайченко, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2011, 16:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації