Вхід | Реєстрація

Руслана Писанка: «В Кременчуці нормальні мужики!»

Руслана Писанка: «В Кременчуці нормальні мужики!»
Наші джентльмени носили пишнотілу актрису на руках.
Минулої п'ятниці в Палаці культури "Нафтохімік" ганялися "За двома зайцями" - на гастролі з відомою комедією до нас приїхала Руслана Писанка. Хоча пару років назад на сцені ГДК її вже бачили в образі Проні по "другому кругу" артистів в Кременчуці прийняли на ура. А сама зірка, як завжди, вирішила трохи пограти з публікою. Вийшло досить весело - чоловіки були активними і Проні довелося просто "брати руки в ноги" і бігти: "Якийсь у вас кременчуцький маніяк" - пожартувала Руслана Писанка над кременчуцьким джентельменом, який вирішив підняти її на руки. І вже потім, після спектаклю, поділилася враженнями від виступу з "Телеграфом": " Мені сподобався чоловік, який не побоявся мене підняти! Ого-го, міцний такій попався у мене навіть хребці встали на місце! Може, він лікар, я до нього прийду! Отже в Кременчуці нормальні мужики! У кожному місті щось таке обов'язково відбувається. Дуже рада, що в Кременчуці відкрита публіка, люди готові до спілкування". Повністю інтерв'ю Руслани читайте у свіжому номері "Телеграфу" від 27 жовтня.

Автор: Едуард Авер, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації