Вхід | Реєстрація

Терцентр Автозаводського району в День визволення України влаштував свято для ветеранів

Терцентр Автозаводського району в День визволення України влаштував свято для ветеранів

День визволення України від фашистських загарбників для ветеранів війни не просто свято, а ще одна чудова можливість зустрітися та поспілкуватися з друзями, згадати минуле та пригадати своїх однополчан. В цей день, 28-го жовтня, територіальний центр Автозаводського району влаштував для ветеранів війни святковий концерт. У залі палаці культури «КрАЗ» зібралося близько двохсот ветеранів. Перед ними з цікавою та змістовною програмою виступив народний самодіяльний ансамбль терцентру «Грай гармонь». Бурними оплесками ветерани зустрічали пісні своєї юності про війну. А щоб смуток від спогадів не оселявся у їх серцях, для ветеранів лунали запальні танцювальні композиції про полтавські галушки й вареники, звучали гуморески, а ще самодіяльні артисти розіграли сценку з комедії «Наталка-Полтавка».

За частиною розважальною не забарилася й урочиста – присутніх у залі ветеранів та дітей війни привітав перший заступник голови Автозаводської райради Григорій Брижаха. Він передав побажання здоров’я, добробуту, наснаги та веселого настрою від очільника району – Володимира Коваленка, та, разом з головою районної ради ветеранів Олексієм Зубченко і начальником Автозаводського терцентру Ларисою Дзюбою, вручив почесні грамоти учасникам бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни.

 


Автор: Тетяна Апрелєва


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2011, 09:24 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації