Вхід | Реєстрація

В кременчуцьких бібліотеках будуть навчати користуванню комп’ютером

В кременчуцьких бібліотеках будуть навчати користуванню комп’ютером
У кременчуцьких бібліотеках можна буде безкоштовно навчатися роботі на комп'ютері. Про це повідомила керівник ЦБС для дорослих Світлана Потрібна. За її інформацією, незабаром планують набирати групи кременчужан. Серед них можуть бути як пенсіонери, так і молоді люди. В той же час, коли почнеться навчання у бібліотеці доки не уточнюють, хоча відмічають, що вже можна звертатися і записуватися. "Навчати будемо людей невеликими групами", - відмічають в ЦБС. Нагадаємо нещодавно відбулася презентація пунктів публічного доступу до Інтернету у бібліотеках-переможцях II туру конкурсу програми "Бібліоміст".
Завдяки цій програмі бібліотеки ЦБС для дорослих отримали комплект устаткування - 15 комп'ютерів, сканери, принтери і програмне забезпечення. Віднині бібліотеки по вул. Республіканській, 65 (філія № 3), по вул. 60-ти ліття Жовтня, 77 (філія № 2), по вул. 50 років Жовтня 5 (філія № 4) стануть сучасними громадськими центрами.
Читачі 1 годину в тиждень зможуть користуватися Інтернетом безкоштовно, за користування Інтернетом більше години доведеться платити, відмічають в мерії. У ЦБС уточнюють, що можна буде безкоштовно користуватися інтернетом довше якщо не буде інших охочих. Всього в місті залишилося всього 5-6 бібліотек без Інтернету, тому наступного року влада планує підключити їх до "павутини".

Автор: Олена Яремко, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2011, 12:49 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації