Вхід | Реєстрація

У Котельві збудують спортмайданчик за 58 тис.грн

У Котельві збудують спортмайданчик за 58 тис.грн
У Котельві проводять підготовчі роботи до будівництва майданчика для ігрових видів спорту, яке здійснюватиметься в рамках реалізації проекту упорядкування території «Півострова любові».
Замовником виступає Котелевська селищна рада, яка на конкурсній основі виборола право на фінансування даного проекту із обласного бюджету в  сумі 50 тис.грн.  Крім того, 8 тис.грн. має надійти із місцевого бюджету.
На даний час робочий проект із зведеною кошторисною документацією проходить державну експертизу, після чого розпочнеться освоєння коштів обласної ради, повідомив керівник апарату районної державної        адміністрації О. Бойко.
Вже проводиться підготовка території майданчика, яка виконується на громадських засадах силами активістів молодіжного руху.
Для вирівнювання площі  завезли вже майже 40 вантажівок  піску і землі.
Початковий етап будівництва  освятив настоятель  Свято-Троїцької церкви, митрофорний протоієрей Василь Довганич.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2011, 15:32 | Котельва | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації