Вхід | Реєстрація

Допоможіть врятувати життя

Так трапляється у нашому житті, що ніколи не чекаємо біди, а вона сама приходить не питаючись. Саме так сталося і з Владиком Бондаренком, учнем 6-Б класу Кобеляцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, коли страшна хвороба заволоділа ним. Уже другий рік хлопчик бореться з недугою усіма своїми дитячими силами. Мама й бабуся стали його ангелами-охоронцями, але їх двох замало для такої жорстокої боротьби.
Учителі та учні школи звертаються до всіх небайдужих людей: підприємців, керівників організацій, установ, господарств, простих громадян. Люди добрі! Ми просимо вас, допоможіть врятувати життя Владика! Ваша справа угодна Богу, вона віддасться вам сторицею. Адже немає нічого ціннішого за життя!
Владик — така сонячна, світла дитина. Він життєрадісний і життєлюбний. Здібний, розумний хлопчик. Йому, як і всім діткам, хочеться бігати і веселитися, зустрічатися з друзями і мріяти. І зараз його єдина і найзаповітніша мрія – одужати і повернутися в школу до однокласників. Його очі випромінюють жагу до життя. Тим більше, що є надія — це операція. Але потрібні кошти! Закликаємо усіх, хто пройнявся долею хлопчика: не залишайтеся осторонь чужої біди! Кошти можна передавати в Кобеляцьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 або перераховувати на рахунок у «Приватбанку»
р/р 29244825509100
МФО 305299
ОКПО 14360570
Призначення: благодійна допомога на лікування Бондаренка Владислава
Кому: Бондаренко Юлія Борисівна
(ІН 2846606988) номер рахунку 6762462052604797

Владику, хлопчику, знай, ми усі тебе любимо, підтримуємо і просимо Всевишнього, щоб тобі допоміг. Будь сильним! Тримайся! Хай Бог тебе береже й благословляє!

Автор: Педагогічний та учнівський колективи Кобеляцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2011, 09:43 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації