Вхід | Реєстрація

Молодь обирає професію «ПОУМУ»

12 листопада у Полтаві відбудеться четверта півфінальна гра Всеукраїнського турніру учнівських команд «Професійна Орієнтація Учнівської Молоді України». У профорієнтаційній гумористичній інтелектуальній грі візьмуть участь команди з Чернігівської, Полтавської, Кіровоградської, Сумської областей та команда з м. Києва. За допомогою сценічної майстерності та гумору конкурсанти відображатимуть специфіку і престижність професій, показуватимуть їх актуальність у сучасному дорослому світі.
Вибір професії – складна та відповідальна справа. З метою проведення простої, зрозумілої і водночас цікавої професійної пропаганди серед молоді Державна служба зайнятості створила щорічний унікальний юнацький проект – всеукраїнський інтелектуально-розважальний турнір профорієнтаційного спрямування.
Під час півфіналу «ПОУМУ», який пройде у Полтаві, учнівська молодь 9-10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів та 1-2 курсів професійно-технічних училищ демонструватиме знання світу професій, ринку праці та основ вибору професії. Підготували юнаків до напруженої боротьби всім відомі ветерани КВН. Група стилістів, візажистів, сценаристів та дизайнерів працювала над яскравими та незабутніми образами команд.
Команда «Смак» з м. Корюківка Чернігівської області, кіровоградські «Жертви експериментів», полтавський «Груз без маркировки», «П’ята школа» з м. Конотопа Сумської області та столична команда «Old School» змагатимуться у кількох номінаціях, їх оцінюватиме професійне журі голосуванням по 12-ти бальній системі. До складу журі увійшли представники Державної служби зайнятості, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, відома співачка Юлія Войс. Ведучі турніру – всім відомі ведучі телеканалу М1 – Дєвушка Блонда та Женя Галич.
Переможець полтавської зустрічі зустрінеться з найсильнішими учнівськими командами України у грудні в Києві під час фінальної гри у Національному палаці «Україна».
Всі півфінали та фінал «ПОУМУ» транслюватимуться на всеукраїнському музичному каналі М1. На Інтернет-сайті проекту www.poumu.com.ua вболівальники слідкуватимуть за подіями турніру, братимуть участь у конкурсах та голосуватимуть за улюблену команду. Відвідувачі Інтернет-сайту оберуть команду «глядацьких симпатій», яка отримає цінні призи.

Контактна особа - Мовчан Наталія, Агентство «PR2»,
Тел. (044)575 96 09, 097 41 41 785,
Email: [email protected]


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2011, 10:53 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації