Вхід | Реєстрація

Конкурс дитячих малюнків пам’яті Анатолія Кукоби

Конкурс дитячих малюнків пам’яті Анатолія Кукоби

Сьогодні у Галереї мистецтв нагородили учасників конкурсу дитячих малюнків, що був присвячений пам’яті колишнього мера Анатолія Тихоновича Кукоби. Захід організували Фонд захисту та підтримки талановитих людей разом із Галереєю мистецтв.

«Перлини рідного міста» прикрасили стіни залу імені Саші Путрі.  223 художні роботи зображували красу тих місць Полтави та Полтавщини, які розбудовував або реконструював за життя Анатолій Кукоба.

Конкурсанти змагалися у трьох вікових категоріях - від 6 до 17 років. Оцінювали юних художників голова Фонду захисту та підтримки талановитих дітей В. Кальник, живописець  М. Підгорний, директор Галереї мистецтв О. Курчакова та народний художник України А. Чорнощокова.

Журі визначило 21 переможця та 54 лауреати конкурсу. Саме їх роботи полтавці зможуть переглянути у виставковій залі Галереї мистецтв. Перші місця зайняли Антон Филь (16 років), Катерина Квасневська ( 16 років), Євгенія Пантюх (12 років), Ольга Байка ( 10 років), Тамара Ширмовська ( 6 років) та Аліса Козир (6 років).  Усі «перлинки» отримали нагороди, подарунки та солодощі.

«Ми придбали літературу художню і літературу знаменитих художників, щоб вони щось відтіля черпали» - зазначила Віра Кальник.

Викладачів нагородили подяками.  У заході також взяли участь  колективи «Юнона» та «Карамболь» Малої академії мистецтв.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2011, 12:50 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації