Вхід | Реєстрація

Учні музичної школи виступили перед вихованцями Кременчуцької колонії

Учні музичної школи виступили перед вихованцями Кременчуцької колонії

19 листопада  на території Кременчуцької виховної колонії відбулась хвилююча зустріч. До вихованців установи завітали учні дитячої музичної школи № 1 імені П.І. Чайковського. «Віра у вихованців будується на розвиваючому факторі. Один із основних напрямків в роботі з підлітками сьогодні спрямовано на створення ефективних умов для відновлення гармонії людини серед суспільства в подальшому. Завдяки таким  спільним заходам хлопці мають можливість всебічно розвиватись, піднімати свій особистий рівень розвитку, формувати відчуття колективу», - зазначив начальник колонії Юрій Величко.

       Учні музичної школи продемонстрували свої таланти і здобутки під час виконання п’єси Олександра Олеся «Танок життя», яка супроводжувалася грою на фортепіано та скрипці. «Для педагога немає кращого подарунку, як побачити результат своєї праці, відчути, як творчо зріс і змужнів учень», -  поділилася думками викладач старшої групи Ірина Малик. У п’єсі досить яскраво була розкрита  тема життя людей з фізичними потребами, яким необхідна підтримка у розвитку їх творчих здібностей, стимул творити, надання можливості повірити в себе, у власні сили в сучасному суспільстві. Більшість це обдаровані і талановиті люди, в чому і переконалися вихованці.  Хлопчина, який виступив в колонії – інвалід дитинства та має неабиякий талант. Молодий юнак вірить в добро, має багато друзів, навчається, в силу своїх можливостей, намагається бути активним і прагне допомагати  іншим. Саме через творчість він поділився з слухачами своїм внутрішнім світом, почуттями, думками, поглядами на проблему інвалідності.

      Учні музичної школи та вихованці колонії відразу знайшли між собою спільні теми для розмов. Навіть  після тривалого спілкування діти зрозуміли, що теми для спілкування не закінчені та домовились  про чергову зустріч.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2011, 10:15 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації