Вхід | Реєстрація

Будинки у Кобеляках і Бутенках «обчищали» гастролери

Будинки у Кобеляках і Бутенках «обчищали» гастролери
Влітку цього року у Кобеляцькому районі було зафіксовано кілька квартирних крадіжок. Нещодавно стало відомо, що злодіїв, які «обчищали» будинки і квартири в Кобеляках та Бутенках, затримали правохоронці. Злодіжок упіймали аж у Новій Каховці.
Як зазначила Віра Гомонюк, відповідальна за роботу з громадськістю Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ, із самого початку правоохоронці розробляли версію про те, що крадіжки скоювали так звані «гастролери». Про це свідчив їх специфічний почерк. Вони грабували будинки, які розташовані неподалік автодороги «Дніпропетровськ-Решетилівка». Зайвим підтвердженням цьому стала інформація про те, що схожі за почерком злочини були скоєні в Решетилівці і Царичанці. Злодіїв шукали не лише кобеляцькі міліціонери, а і їх колеги з інших районів Полтавщини та Дніпропетровщини. Протягом тривалого проміжку часу зусилля правоохоронців були марними. Та все ж справа не виявилась «глухарем». Злодюжок затримали аж у Новій Каховці. Вони зізналися у свох злочинах, у тому числі і в кобеляцьких крадіжках. Наразі невідомо лише співробітники якого райвідділу внутрішніх справ доводитимуть кримінальні справи до логічного завершення — до передачі їх у суд.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 09:23 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації