Вхід | Реєстрація

Відновилися змагання районної спартакіади школярів

Після невеликої перерви відновилися змагання районної Спартакіади школярів. Спочатку на базі спорткомплексу «Іскра» було проведено змагання з настільного тенісу та шахів. У змаганнях серед ЗОШ  І-ІІІ ступенів взяли участь команди 8 навчальних закладів. Перше місце посіла команда Кобеляцького НВК № 1 (директор Я. Постольник, вчитель Б. Андронов), друге місце — у команди Бутенківської ЗОШ (директор Г. Журавель, вчитель М. Дрига), а замкнула трійку призерів команда Білицької ЗОШ №1 (директор О.Іванченко, вчитель С. Жук).  В особистому заліку серед юнаків перше та друге місця посіли відповідно Сергій Зінченко та Михайло  Кузема (Кобеляцький НВК № 1), а третє — Владислав Дрига (Бутенківська ЗОШ). Серед дівчат не було рівних Олександрі Покидько та Анні Грабар (Кобеляцький НВК № 1) — відповідно 1 та 2 місця, а третє посіла Лілія Петренко (Білицька ЗОШ № 1).
У змаганнях з шахів перше місце посіла команда Білицької ЗОШ № 1 (директор О.Іванченко, вчитель С. Жук), друге — у команди Кобеляцької ЗОШ № 2 (директор С. Грінько, вчитель А. Мороз), третє місце посіла команда Кобеляцького НВК № 1 (директор Я. Постольник, вчитель Б. Андронов). В особистому заліку серед юнаків перше місце посів  Олексій Попруга (Кобеляцька ЗОШ № 2), друге — Руслан Радченко (Білицька ЗОШ № 1) і третє місце — Сергій Усатий (Орлицька ЗОШ). Серед дівчат перше місце — Ольга Півник (Кобеляцький НВК № 1), друге — Людмила Прохорова (Білицька ЗОШ № 1) і третє — Юлія Ярош (Іванівська ЗОШ).
Наступного дня прибули команди з 21 ЗОШ І-ІІ ступенів. У змаганнях з настільного тенісу перемогу святкувала команда Василівської ЗОШ (директор О. Лук'янченко, вчитель В. Вазерцев), друге місце — у команди Білицької ЗОШ № 4 (директор В. Василенко, вчитель В. Савченко) і третє — у команди Комендантівської ЗОШ (директор В. Данко, вчитель В. Соболь). В особистому заліку серед юнаків перше місце посів Владислав Корнієнко (Білицька ЗОШ № 4), другим був Олександр Гресь (Чорбівська ЗОШ) і третім — Владислав Турчин (Василівська ЗОШ). Серед  дівчат не було рівних Катерині Чернишенко (Василівська ЗОШ). Другою стала Любов Вовк (Деменківська ЗОШ), а третє місце посіла Галина Беля (Комендантівська ЗОШ).
У змаганнях з шахів, які проходили за швейцарською системою з п’яти турів, перше місце виборола команда Білицької ЗОШ № 2 (директор І.Данько, вчитель В. Мороз), друге місце, відставши на одне очко, посіла команда Бродщинської ЗОШ (директор О. Яріз, вчитель С. Митько), третє за додатковими показниками посіла команда Марківської ЗОШ (директор О.Ігнатенко, вчитель П. Маник).
В особистому заліку серед юнаків перше місце посів Юрій Рубан (Василівська ЗОШ),  другим був Роман Каблучка (Перегонівська ЗОШ) і третім — Віталій Ящук (Білицька ЗОШ № 2). Серед дівчат перше місце за додатковими показниками посіла Марія Бережна (Бродщинська ЗОШ), друге місце — Людмила Лянник (Кустолово-Кущівська ЗОШ) і третє — Олена Стогній (Білицька ЗОШ № 2).
13 листопада 2011 року переможці і призери змагань з шахів серед загальноосвітніх шкіл району взяли участь у проведенні особистої першості Кобеляцького району. На турнір прибули 6 юнаків та 5 дівчат. У шаховому турнірі серед юнаків перемогу здобув другорозрядник Олексій Попруга, який переміг у чотирьох партіях і одну завершив унічию. Друге місце посів молодший брат переможця Роман Попруга і третє місце посів Руслан Радченко.
Серед дівчат впевнену перемогу здобула Людмила Прохорова, другою була Ольга Півник і третє місце посіла Олена Стогній. Тепер переможці і призери змагань візьмуть участь у турнірі обласної Спартакіади школярів.
Команда дівчат 1997–98 р. н. Кобеляцької ДЮСШ з 10 по13 листопада 2011 року брала участь в зональних змаганнях Чемпіонату України з міні-футболу, який проходив у місті Гребінка. Крім наших землячок, виступали команди Київської, Донецької, Черкаської, Хмельницької областей та місцеві футболістки. У підсумку наші дівчата, здобувши дві перемоги і зазнавши трьох поразок, посіли четверте місце, що дає право виступити у фінальній частині змагань.
17 листопада 2011 року на базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проводились змагання з баскетболу (дівчата) та шашок серед шкіл І-ІІІ ступенів у залік районної Спартакіади школярів. У турнірі з баскетболу брали участь команди 4 навчальних закладів. В одноколовому турнірі впевнену перемогу здобули баскетболістки Білицької ЗОШ № 1 (директор О.Іванченко, вчитель С. Жук). Друге місце посіла команда Кобеляцької ЗОШ № 2 (директор С. Грінько, вчитель М. Крикун) і третє — команда Озерської ЗОШ (директор В. Дем’яненко, вчитель І.Сахно). Кращими в своїх номінаціях були визнані:
Анастасія Бовкун (Кобеляцька ЗОШ № 2) — кращий захисник;
Наталія Підтикан (Озерська ЗОШ) — кращий нападник;
Анжеліка Литвин (Білицька ЗОШ № 1) — кращий бомбардир;
Інна Пономаренко (Білицька ЗОШ № 1) — кращий гравець.
У турнірі з шашок брали участь 8 команд. Тут трійка призерів виглядає таким чином:
1 місце — Кобеляцька ЗОШ № 2 (директор С. Грінько, вчитель В. Золотухін), 2 місце — Професійний аграрний ліцей (директор Б. Чичка, викладач В. Крайник), 3 місце — Білицька ЗОШ № 1 (директор О.Іванченко, вчитель С. Жук). Серед юнаків впевнену перемогу здобув Сергій Бодак (Кобеляцька ЗОШ № 2), другим був Євгеній Павленко (Професійний аграрний ліцей) і третім — Володимир Бєліков (Білицька ЗОШ № 1). Серед дівчат перше місце посіла Ярослава Лямченко (Кобеляцька ЗОШ № 2), другою була Вікторія Дорошенко (Професійний аграрний ліцей) і третьою — Людмила Прохорова (Білицька ЗОШ № 1).
З 17 по 20 листопада 2011 року в місті Васильків Запорізької області проходили змагання Кубка України з футзалу (міні-футболу) серед команд дітей 2000 р. н. У турнірі, який проходив за коловою системою, брали участь 7 команд. Команда Кобеляцької ДЮСШ (тренер Б. Фомін) здобула дві перемоги і в чотирьох іграх поступилася своїм суперникам. У підсумку посіла п’яте місце.

Автор: Георгій ГОРГОЛА, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 12:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації