Вхід | Реєстрація

Ціни на молоко знизились, а кількість пожеж в районі підвищилась

Ці та інші питання обговорювали минулого понеділка на черговій апаратній нараді у районній державній адміністрації.
Анатолій Таранушич зауважив, що на сьогодні ціна закупівлі молока складає 2 гривні 50 копійок. Це дуже низька ціна, яку терміново потрібно підвищувати.
Михайло Рудич на це зауваження відповів, що раніше вже були відправлені листи у молокопереробні підприємства. У них прохали переглянути цінову політику закупівлі молока і дати відповідь про можливість підвищення цін.
— Ми повинні стати на захист тих людей, котрі продають молоко, — каже Анатолій Таранушич. — На жаль, сфери впливу на сьогодні вже розподілені. Тому якщо неможливо продавати молоко завищою ціною у Кобеляцькому районі, давайте гукати на нашу територію дніпропетровських, криворізьких чи інших заготівельників молока. Якщо вони купуватимуть молоко хоча б по 2 гривні 70 копійок — запрошуйте їх. Адже тим, хто сьогодні тримає корів у приватному секторі, не допоможе ніхто, крім нас.
Далі виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького РВУМВС Микола Подобрий наголосив на збільшенні кількості загиблих від пожеж, викликаних електроприладами.
— Остання пожежа сталася вночі з 17 на 18 листопада у селі Кишеньки, — каже Микола Миколайович. — У будинку проживало двоє чоловіків, які користувалися електроплиткою. У результаті одна людина загинула.
Начальник Кобеляцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області Володимир Богун також поскаржився на ситуацію підвищення кількості пожеж в районі. Досить багато загорань відбувається останнім часом.
— Днями біля села Чорбівка з самого ранку і до вечора гасили пожежу в лісі. Не встигаємо гасити просто! — поскаржився Володимир Богун.
— На сьогодні, — зауважив Анатолій Таранушич, — горить все так само, як і влітку. І така ситуація буде до першого снігу. Тому потрібно звернутися до всіх сільських голів задля запобігання цієї нагальної проблеми.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 14:24 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації