Вхід | Реєстрація

«Прапор» робить подарунок імениннику

«Прапор» робить подарунок імениннику
У другій групі першості району з футболу змінились лідери.
Як ми вже повідомляли, у другій групі першості району з міні-футболу після перших 5–6 турів лідерство захопили команди «Динамо» із Кобеляк та «Чапаєво» із Червоних Квітів. У спину лідерам «дихав» мідянівський «Урожай», а йому в свою чергу на п’яти наступала команда з Підгори. У звітному турі деякі із цих колективів грали між собою. І після цього стало зрозуміло — доля чемпіонства, як і того, хто займе призові місця, ще далеко не вирішена.
У матчі «Динамо» із «Прапором» підгорянські футболісти влаштували справжній майстер-клас правоохоронцям. Усе в них того дня виходило — і дисциплінована гра в захисті, й перехід у контратаки, і влучні удари по воротах. А насамперед — добра гра в пас. Якщо міліціонери в основному сподівались на індивідуальну майстерність Михайла Шарівського та Володимира Пащенка, то «прапоряни» грали більш командно, всі по черзі оборонялись та атакували.
Можливо, більшого натхнення їм додав той факт, що того дня один із їх лідерів—  Григорій Кваша — святкував свій день народження. Іменинник, до речі, не лише виконував функції захисника, а й атакував. У одному із моментів Григорій підхопив м’яча біля своїх воріт, промчав до чужих і «розстріляв» їх. Крім Кваші, потрібно відзначити й гру Ярослава Іщенка. Уродженець Світло гірського зараз виступає за «Прапор». І вже став одним із лідерів команди. Глядачі, що спостерігали за матчем, високо оцінили його технічну майстерність. «Диви, що робить, як фінтить. Добре він Підгору підсилив». «Прапор» переміг 5:2. «Динамо» зазнало першої поразки.
У іншому матчі зустрічались «Урожай» і «Ветмедицина» — команди, які нині борються якщо не за чемпіонство, то за призові місця. Ветеринари вже давно відомі як команда контратак. Як правило, суперники їх «давлять», а медики терпляче захищаються. У поєдинку із «Урожаєм» «Ветмедицина» розпочала дещо незвично — з атак. Два моменти змарнував їх форвард Богдан Копелець. Потім гра вирівнялась і ветеринари почали забивати. Двічі це зробив Анатолій Кривич. Обидва рази йому асистував Олег Грубий.
На початку другого тайму малюнок гри різко змінився. «Урожай» буквально притис «Ветмедицину» до її воріт. І Валентин Ломаков відквитав один гол. До речі, два тижні тому ветеринари, виграючи 4:2, врешті-решт програли кіровчанам. Але того дня повторення не сталося. Прекрасно зіграв Олег Грубий. Він зробив ще один «асіст» і один раз забив сам. 4:1 — заслужена перемога «Ветмедицина», яка несподівано для багатьох впритул наблизилась до призових місць.
У першій лізі битви лідерів ще не розпочались. Хоча матчі за участю білицького «Сокола» такими назвати можна. Дебютант ліги волею жереба обидва свої матчі зіграв із фаворитами. У другому турі «соколяни» знову програли. Цього разу кобеляцькому «Колосу». Але цілком можливо, що це остання поразка біличан у цьому чемпіонаті. Тим більше, що в цьому турі фаворити першої ліги, ніби змовившись, почали втрачати очки. «Процики» і «Маленькі Сови» із своїми суперниками зіграли внічию. А ось «Буцики» взагалі програли Дрижиній Греблі. Перед поєдинком Валерій Дрига, відповідаючи на єхидні запитання про можливу чергову розгромну поразку своєї команди, зауважив: «Почекайте, ми ще за перше місце боротимемось». І дрижани не підвели Валерія Васильовича. Нарешті «прокинувшись», вони дали справжній бій «Буцикам». І виграли його з рахунком 3:2. Справжнім героєм матчу став їх воротар Сергій Бондар. Піймавши кураж, він відбивав майже все, що летіло в його ворота. Навіть два пенальті парирував.
Інший фаворит змагань — шенгуріський «Лан» — взагалі зазнав нищівної поразки від рибалківського «Спартака». Рибалчани перемогли 10:1. Відтепер у першій лізі лише одна команда не зазнала гіркоти поразок. Неважко здогадатись, що це незмінний чемпіон — кобеляцький «Колос».

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2011, 10:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації