Вхід | Реєстрація

У Кобеляках встановили новорічну ялинку

У Кобеляках встановили новорічну ялинку

Вже традиційно біля Районного центру культури та дозвілля встановили новорічну ялинку. Зеленій красуні, що прикрашає центральну частину міста понад 35 років.

Ялинку відшукали по вулиці Московській. Жителі будинку, поряд з яким росла ялина, самі запропонували її спиляти, адже росла вона за півтора метри від оселі і затіняла її більшу половину.

Як повідомив нам секретар міської ради Сергій Галушко, останніми роками новорічні ялинки для міста не купують. Адже кобелячани самі пропонують зрізати ялинку у їхніх дворах.

 — Станом на сьогоднішній день, — каже Сергій Станіславович, — у нас на черзі стояло троє кобелячан, котрі прохали безкоштовно випиляти ялинку у їхньому дворі. Адже їм це дерево приносить багато незручностей. У одних ялинка занадто затіняє приміщення, у інших — вона взагалі аварійна. Та ми обрали ялинку по вулиці Московській. Техніку для перевезення дерева люб’язно надав керівник товариства Кобеляцький «Будсервіс» Олександр Чинін. А автокран надали місцеві підприємці Вадим Шийка та Олександр Кулик.  Вони кожного року йдуть нам назустріч і безкоштовно надають кран. Інша техніка наявна у міській сервісній службі. Її працівники близько п’ятої вечора встановили ялинку біля Будинку культури. Минулого року ми вже спробували поставити ялинку біля Будинку культури і зрозуміли, що кращого місця нам не знайти. Адже по вулиці Касьяна набагато менше транспорту, ніж по вулиці Шевченка і в Новорічну ніч проблем із заторами та небезпекою для життя людей там немає. Тим більше, на тому місці, де зараз стоїть ялинка, затишно. Прикрашенням ялинки також займатиметься міська сервісна служба. І саме сьогодні (у середу — авт.) автомобіль поїхав до Полтави по гірлянди. Кожного року ми докупляємо їх, оскільки товар не зовсім гарної якості. І не було ще жодного року, щоб ми чогось не втрачали, щось не ламалось або не перегорало. Можливо цього року задіємо до прикрашання ялинки дитячі навчально-виховні заклади. Минулого року вони досить креативно підійшли до виготовлення іграшок власними руками.

Коли ми підійшли до місця, де встановлювали ялинку, декілька чоловіків вже завершували свою роботу. Вони повідомили, що поспішають, адже незабаром День Святого Миколая. А довкола ялинки зібрався чималий натовп. Зелена гостя принесла з собою святковий настрій та радісну звістку про те, що наближаються довгоочікувані свята.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2011, 23:01 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації