Вхід | Реєстрація

У Семеніському та Лубенському районах оновили навчальні заклади

У Семеніському та Лубенському районах оновили навчальні заклади

Олександр УДОВІЧЕНКО, разом з першим заступником голови обласної ради Володимиром ОНИЩЕНКОМ, відвідав Лубенський та Семенівський райони області. Керівник регіону не тільки вітав дітей та батьків з днем Святого Миколая, але й вирішував робочі питання життєдіяльності районів. Зокрема, у м. Лубни голова облдержадміністрації відкрив добудовані до ЗОШ №1 спортивний зал та шкільну їдальню. До цього буфет розташовувався у підвалі, а спортзал – на 4 поверсі, що становило потенційну небезпеку для здоров’я та життя школярів. Тому у 2008 році було прийнято рішення про добудову приміщень під ці шкільні потреби. За останні кілька років на об’єкті освоєно понад 3 млн. 182 тис. грн.. З них лише у поточному році з обласного бюджету виділено 1 млн. 637 тис. грн., з міського – 730 тисяч гривень. Урочисто відкривши новозбудовані їдальню та спортзал, Олександр УДОВІЧЕНКО привітав місцеву шкільну малечу з днем Миколая подарунками.

У селі Очеретувате Семенівського району голова Полтавської облдержадміністрації урочисто відкрив на базі сільської школи дитячий садок «Перлинка». Такий заклад функціонував до 2001 року, але потім приміщення було зруйноване. З огляду на потреби місцевої громади, де проживає багато молодих родин, сільська рада прийняла рішення відновити дошкільний освітній заклад. З бюджету ради виділили більше 100 тисяч гривень на ремонт та обладнання садка, велику допомогу надали спонсори – керівники місцевих фермерських господарств. Дитсадок розрахований на 18 діток, організовано підвіз малечі з розташованих поряд інших сіл автобусом ПСП «Дружба».

Олександр УДОВІЧЕНКО під час свого звернення до присутніх зазначив, що відкриття нових та оновлених дошкільних освітніх закладів – це завдання, поставлене Урядом Миколи АЗАРОВА. Тому цей пріоритет є одним з головних у роботі органів державної влади та органів місцевого самоврядування області.


Автор: Полтавська обласна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації