Вхід | Реєстрація

Завітав у «Калинку» Миколай

Завітав у «Калинку» Миколай

…І кожна християнська душа, котра любить і вірує, звертається до Миколая-чудотворця зі своїми потребами, бо знає, що той колись, за свого життя, був заступником страждалих, тож і сьогодні може зарадити людським бідам…

В. Кононенко

Мабуть в наш час нелегко повірити в чудеса. Та в день Святого Миколая дива таки бувають. Гостю з неба дітлахи пишуть листи та прохають про подарунки. А ще вірять, що мрії збудуться!

Тим людям, які постійно спілкуються з дітьми, не потрібно нагадувати, що таке дитяча душа. Адже це маленька людина, серце якої говорить завжди те, що думає, що відчуває, в неї все по-справжньому. А ще коли тих маленьких людей багато, як це було 19 грудня у канавському дитсадку «Калинка», то мрій дитячих і бажань отримати подарунок від Миколая виявилося ще більше.

Малята з самого ранку ділилися своїми враженнями від подарунків, які отримали від чудотворця вдома. Ця розмова, мабуть, тривала б довго, якби один хлопчик не глянув у вікно і не вигукнув: «Ой, дивіться, до нас Миколай іде!»

І справді, до дитсадка завітали гості: Святий Миколай (приватний підприємець Г. М. Котенко), депутат кобеляцької районної ради Володимир Жуков та приватний підприємець С. Л. Герасименко (казкова Царівна-жаба). Вихованці дитсадка розповідали гостям про свої добрі справи, читали вірші, співали пісні. Ті, у свою чергу, подарували дітлахам солодощі та привезли на новорічні свята ялинку-красуню. Діти та їхні батьки були приємно здивовані та вражені. Дякуємо від імені всіх вихованців дитсадка, батьків, працівників за подароване свято Володимиру Жукову, приватним підприємцям Г. Котенку, Л. Герасименку, О. Білоконю та представникам козацтва В. Булизі, А. Червоному, музичному керівнику О. Китайгорі.


Автор: Батьківський та педагогічний колективи дитячого садочку «Калинка»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2011, 16:50 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації