Вхід | Реєстрація

З першого старту — на найвищу сходинку

З першого старту — на найвищу сходинку

Юний пауерліфтер із села Кірове зробив собі на День народження оригінальний подарунок.
24 грудня на спортивній базі Полтавської Аграрної академії відбулися змагання Чемпіонату Полтавщини із пауерліфтингу. У них взяли участь 52 спортсмени. Серед них  — троє представників Кобеляцького району.

Усі троє кобелячан є вихованцями місцевої ДЮСШ. До старту їх готував тренер Роман Горбунко. До речі, вихованці його та іншого тренера — Василя Петренка неодноразово успішно захищали честь Кобеляцького району на різних змаганнях обласного та республіканського рівнів. Не підвели своїх наставників хлопці й цього разу.

Євген Дендеберя виступав у ваговій категорії до 66 кілограмів. За сумою трьох вправ, а це — присідання зі штангою, жим і тяга, Женя набрав 305 залікових балів. Він виконав норматив другого юнацького розряду і зайняв 4 місце.

Трішки не пощастило на цьому турнірі Андрію Червоному. Він мав змагатись у ваговій категорії до 74 кілограмів. Але під час зважування виявилось, що спортсмен має «зайвих» 900 грамів. У результаті Андрію довелось виступати у незвичній для нього ваговій категорії до 83 кілограмів. У заліку він набрав 315 балів і виконав норму третього юнацького розряду.

Натомість блискуче виступив житель села Кірове Анатолій Ново письменний. Він змагався у ваговій категорії до 74 кілограмів. Для чотирнадцятирічного спортсмена це був перший виступ на обласному рівні. Дебютанту протистояли атлети на 3–4 роки старші. Але він довів усім, що вік і хвилювання не можуть завадити успішному виступу. Анатолій у сумі набрав 495 кілограмів і впевнено випередив старших суперників, посівши 1 місце в області. Між іншим, на тренуваннях хлопець показує набагато кращі результати, що свідчить про його потенціал. Таким чином Анатолій зробив собі подарунок до Дня народження. Адже 27 грудня йому виповнилось п’ятнадцять років.

Зараз кобеляцькі пауерліфтери відпочинуть, відсвяткують Новий рік і розпочнуть підготовку до Чемпіонату області серед юнаків, який відбудеться у березі 2012 року.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2011, 08:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації