Вхід | Реєстрація

Пішов на зайця, а вполював себе

Вісімнадцятирічний хлопчина знічев’я вирішив розважити себе полюванням. У результаті опинився на лікарняному ліжкові.

21 грудня до травматологічного відділення Кобеляцької ЦРЛ потрапив незвичайний пацієнт. Вісімнадцятирічного жителя села Правобережна Сокілка привезли до лікарні з вогнепальним пораненням лівого стегна. У ході операції медики видалили із його ноги кулю 12-го калібру. Після цього хлопця помістили до реанімаційного відділення.

Звичайно ж, як і належить у таких випадках, медики сповістили про цього пацієнта співробітникам Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Хлопець розповів міліціонерам, що поранив себе сам у результаті необережного поводження зі зброєю. Майже добу правоохоронці на чолі з начальником райвідділу Миколою Подобрим перевіряли правдивість його слів. Виявилось, що юнак говорив правду.

Того дня молодик, не маючи чим себе зайняти, вирішив сходити на полювання. Мав на меті здобути зайця. Із його слів, перед виходом на полювання, вжив деяку дозу алкоголю. Мисливську рушницю хлопчина «позичив», а точніше — взяв без дозволу в односельця. Звичайно ж, ніяких навичок поводження зі зброєю він не мав. А тут ще й алкоголь «став у пригоді». Перший постріл минув для мисливця більш-менш вдало. Зайця він не поцілив, але й шкоди ніякої не наробив. А ось другим юнак поцілив у власну ногу. І тепер замість трофею має серйозне ушкодження та неприємності з законом.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2011, 09:23 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації