Вхід | Реєстрація

Вікторію Санжарівець випустили з СІЗО

Вікторію Санжарівець випустили з СІЗО

Для Вікторії Санжарівець, котра пробула під вартою рік і три місяці, останнє судове засідання закінчилось зміною запобіжного заходу з тримання під вартою на підписку про невиїзд.

Чималого розголосу набула резонансна кримінальна справа по факту вбивства полтавського музиканта Сергія Звенигородського на фестивалі «Вйо, Кобеляки» у 2010 році. Відразу ж знайти винних у вбивстві музиканта правоохоронцям не вдалося.

І ось 11 вересня 2010 року міліціонери повідомили про затримання підозрюваної у вбивстві Сергія Звенигородського. Нею виявилась жителька села Ліщинівка Вікторія Санжарівець, якій на той час було 16 років. Судове слідство триває вже більше року. Пройшло безліч судових засідань. Цією резонансною справою цікавились журналісти ТРК «Україна» (програма «Критична точка»), «Агенти впливу» з телеканалу НТН та навіть «Битва екстрасенсів», котру нещодавно транслювали по телеканалу СТБ. Відтоді по місту почало ширитись ще більше чуток. Кобелячани цікавились, у якому напрямку справа буде рухатись далі?

І ось 16 листопада 2011 року відбулось ще одне судове засідання. На ньому суд постановив направити кримінальну справу прокурору Кобеляцького району для проведення додаткового розслідування. І залишити попередній запобіжний захід тримання під вартою. Та через два тижні Вікторію Санжарівець випустили із СІЗО.

Ми звернулися за коментарем до адвоката Вікторії Санжарівець Оксани Бердніченко, котра пояснила, що після постанови суду справа потрапила до слідчого управління УМВС в Полтавській області, і слідчий обрав запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Справу повернули на додаткове розслідування. А Вікторія зі статусу «підсудна» знову набула статусу «обвинувачена». Та адвокат Оксана Бердніченко і суддя Віктор Голубенко нас однозначно запевнили, що рішення суду ніяк не пов’язане із телешоу «Битва екстрасенсів», у якій телеглядачів запевняли, що Вікторія невинна. Мовляв, цей факт ніяк не може вплинули на хід слідства.

Коли відбудеться наступне судове засідання — поки що не відомо. Та ми триматимемо читачів «ЕХО» у курсі подій.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2011, 13:41 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації