Вхід | Реєстрація

Передноворічний футбол

Передноворічний футбол

22 грудня 2011 року в селі Розсошенці Полтавського району проходили змагання Чемпіонату Полтавської області з міні-футболу серед дівчат 1996–97 р. н. У турнірі взяли участь 9 команд, які були поділені на три групи. Сліпий жереб звів в одну групу команди Кобеляччини: «Лідер-1» (Кобеляки), «Лідер-2» (Білики) — обидві Кобеляцької ДЮСШ, та команду Кобеляцької школи-інтернату. Здобувши дві перемоги, перша команда школи вийшла до фінальної частини цих змагань. У півфіналі наші дівчата лише в серії 6-метрових ударів здолали команду з Гадяча, а у фінальному поєдинку поступились фаворитам змагань — команді міста Гребінка. Команда «Лідер» була нагороджена грамотами та Кубком. До складу команди входили: Тетяна Волошко, Владислава Римар, Алла Вовк, Вікторія Рябокуль, Маргарита Філоненко, Тетяна Дмитренко, Ганна Тітенко, Валерія Волошко, Руслана Василенко. Готували команду до змагань Руслан Сабіров та Людмила Єлізарова. Друга команда Кобеляцької ДЮСШ (тренер Владислав Савченко) посіла 5 місце, а команда Кобеляцької школи-інтернату була сьомою (учитель Євген Бровко).

22 грудня 2011 року в селищі Магдалинівка Дніпропетровської області проходив уже традиційний турнір з футзалу серед дітей 1999 р. н. — «Новорічні зустрічі». Брали участь 8 команд з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Першотравневого, Магдалинівки та команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ (тренер Ярослав Дмитренко). Команди були поділені га дві групи. Здобувши дві перемоги і зазнавши однієї поразки в груповому турнірі, команда Кобеляцької ДЮСШ посіла 2 місце, а в матчі за третє місце здолала команду з міста Дніпродзержинська. Команда була нагороджена Кубком, а гравці команди — грамотами.

25 грудня в спорткомплексі «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили районні змагання з міні-футболу Всеукраїнського турніру «Граємо за Україну разом». Організатором проведення такого турніру виступив голова Федерації футболу Кобеляцького району Олег Дробітько. Під час відкриття змагань він вручив м’яч з фотографіями футболістів київського «Динамо» тренеру-ветерану Миколі Луценку з нагоди його 80-річчя. У турнірі брали участь 6 команд: «Лідер-дівчата-97», «Лідер-99» (Кобеляки), «Сокіл» (Білики), «Інтер» (Кобеляки), «Лідер-дівчата-98», «Лідер-98» (Кобеляки). Змагання проходили за коловою системою. Дві команди виходили до наступної стадії змагань. Перше місце посіла команда «Сокіл» з Біликіав (тренер Олексій Жук), яка була нагороджена Кубком, друге — у команди «Лідер-98» з Кобеляк (тренер Сергій Калитка) і на третьому місці — «Лідер-дівчата-97» з Кобеляк (тренер Людмила  Єлізарова). Кращими гравцями турніру визнано: воротар — Вікторія Рябокуль, захисник — Дмитро  Попруга, нападник —Тетяна Дмитренко, бомбардир — Роман Гудзь, гравець — Максим Ляшенко та приз глядацьких симпатій — Маргарита Філоненко. Ці гравці були нагороджені грамотами та кубками.


Автор: Георгій ГОРГОЛА, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2011, 08:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації