Вхід | Реєстрація

Новорічна казка у дитячому садку

Новорічна казка у дитячому садку

Новий рік — одне з найулюбленіших свят і дорослих, і дітей. Тому вихованці старшої групи дитячого садка № 2 «Золотий півник» не упустили можливості весело зустріти новорічне свято.
У переддень Нового року у просторій залі дитячого садка № 2 «Золотий півник» зібралося чимало людей. Тата і мами, дідусі та бабусі прийшли подивитися на маленьких артистів, котрі цього дня мали виступати. Самі ж вихованці старшої групи дуже хвилювалися. Для них це останнє свято у стінах рідного дитячого садка, бо вже восени діти підуть до школи і стануть школярами.
Під урочисту музику святково одягнені вихованці зайшли до зали. Цього дня на святі можна було побачити і принцес, і чарівників, і мушкетерів, і навіть східних красунь. Та яке ж свято без казок і новорічних див? Вихователі дитячого садка подарували дітям справжню казку, де, як і годиться, добро перемагає зло. Першою до зали зайшла Баба Яга. На здивування, вона виявилась досить доброю та ласкавою. Разом із нею дарував новорічний настрій маленький Домовичок Кузя. Його роль виконав артист із старшої групи Толя Змієнко. Хлопчик настільки увійшов у роль, що в потрібний момент, зазначений у сценарії, із його очей текли справжні сльози. Він вередував і не слухався хорошої Баби Яги. Досить цікавим був танок Яги разом із дівчатками. Тільки-но зазвучала музика, як гарні принцеси та феї вмить перевтілились у маленьких Бабусь Йожок. Вони одягли на свої сукні різнобарвні хустки і взяли в руки віники. Під ритм музики вони стрибали, веселились та голосно пищали. Це дуже розвеселило та потішило глядачів.
Також на свято завітали добре знайомі дітям Кіт Базіліо та Лисиця Аліса. Саме вони хотіли зіпсувати новорічне свято і вкрасти у дітей подарунки. Та їм це не вдалося. Адже ситуацію виправив Дід Мороз, котрого діти голосно погукали. Тільки на свято він завітав не сам, а з Снігуркою. Разом із дітьми вони запалили красуню-ялинку, а тоді взялися водити хороводи. Малеча добре знає: щоб отримати від Дідуся Мороза подарунок, потрібно або вірш розказати, або пісню заспівати. Саме це і зробили діти, продемонструвавши Дідусеві усі свої таланти. Малеча дуже раділа подарункам, які Дідусь виймав із мішка. Дехто шепотів на вухо Морозу про свої найзаповітніші бажання. А він, у свою чергу, обіцяв, що спробує їх виконати, тільки для цього потрібно бути слухняним цілий рік. Дійсно, Новий рік багатий на подарунки та казки. Усі люди чекають від нього тільки хорошого та доброго. Після свята діти ще довго фотографувалися біля ялинки та ділилися своїми яскравими враженнями.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації