Вхід | Реєстрація

Людина року 2011

Людина року 2011

Серед багатьох чудових традицій, які стали близькими і довгоочікуваними для учнів і вчителів Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки, подій, які збирають щороку все більшу аудиторію батьків і жителів міста, є традиція в переддень Нового року робити підсумок року минулого, відзначати кращих з кращих. Саме таку можливість дає щорічний конкурс «Людина року».

Учні гімназії в цьому році здобули яскраві перемоги, отримавши 81 призове місце на районних олімпіадах, а 19 з них будуть представляти наш район під час проведення III етапу Всеукраїнських олімпіад у м. Полтаві.

28 грудня пройшов XII підсумок конкурсу «Людина року».
Серед наймолодших учнів, які стали переможцями різних конкурсів та олімпіад, є Дар’я Березнікова, Анастасія Ізюменко, Олександр Король.
Кращими знавцями рідної мови стали: Катерина Лисак, Аліна Дементьєва, Дарія Мельник, Вікторія Стаднік; перемогу здобула Дарія Мельник (за I місце у конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика, I місце на олімпіаді з української мови та літератури).
Кращими знавцями української літератури стали: Валерія Івченко, Альона Тригуб, Ірина Слива, Анастасія Даниленко, Сергій Холодов; перемогу в номінації отримала Альона Тригуб (переможець районної олімпіади з української мови та літератури).
Кращими знавцями світової літератури названо: Ілону Даценко,  Вікторію Стаднік, Дайану Шевченко, Дарію Мельник, Маргариту Грабенко, Олександру Лобас; перемогу отримала Ілона Даценко (за II місце на районній олімпіаді зі світової літератури).
У номінації «Кращий знавець англійської мови» названо: Дарію Мельник, Артема Булигу, Валерію Івченко, Валерію Шевченко; перемогу отримала Валерія Івченко (переможець районної олімпіади з англійської мови, Міжнародної програми обміну майбутніх лідерів FLEX, яка протягом 2010–2011 року навчалася в США).
Кращими знавцями математики стали: Лілія Мільніченко, Альона Тригуб, Валерія Шевченко, Віталій Бутович, Владислав Видриган, Іванна Мардакіна, Костянтин Дубейко, Любов Костюк; перемогу в номінації отримала Альона Тригуб (за I місце  у конкурсі-захисті робіт МАН з математики і II місце на районній олімпіаді з математики).
Кращими в номінації «Кращий знавець інформатики» стали:  Борис Юдченко, Валерія Шевченко, Богдан Бакуменко, Артем Булига, Ігор Лісниця, Владислав Липівець; перемогу отримала Валерія Шевченко (за I місце у конкурсі-захисті робіт МАН з інформатики та I місце на районній олімпіаді з інформатики).
Кращими знавцями інформаційних технологій названо: Артема  Булигу, Марину Трухан, Мирослава Бакуту, Богдана Бакуменка, Вадима Величка, Валерію Шевченко; перемогу отримав Артем  Булига (за I місце у конкурсі-захисті робіт МАН з інформатики, 2 місце на районній олімпіаді з інформатики. Найбільше досягнення Артема – 3 місце на обласному конкурсі з інформаційних технологій).
Кращими біологами названо: Вікторію Стаднік, Костянтина Гребінченка, Богдана Бакуменка, Ірину Дейко, Дарію Мельник, Альону Тригуб; перемогу отримала Альона Тригуб (за I місце на районній олімпіаді з біології).
Кращими знавцями хімії названо: Богдана Бакуменка, Вікторію Стаднік, Лілію Мільніченко, Юлію Рябічіну; перемогу отримала Вікторія Стаднік (за II місце  на районній олімпіаді з хімії).
Кращими знавцями астрономії названо: Валерію Шевченко, Костянтина Гребінченка; перемогу отримала Валерія Шевченко (за I місце на районній олімпіаді з астрономії).
Кращими знавцями економіки названо: Ігоря Писаренка, Анастасію Собко, Костянтина Гребінченка, Владислава Липівця, Альону Тригуб, Костянтина Дубейка, Дмитра Опанасенка; перемогу в цій номінації  отримала Альона Тригуб (переможець районної та призер обласної олімпіади з економіки).
Кращими знавцями географії названо: Максима Погрібняка, Костянтина Гребінченка, Дарію Мельник, Олександра Лобаса, Любов Котюк, Тараса Серебряннікова, Бориса Юдченка, Вікторію Стаднік, Лілію Лободу, Анну Шаблій, Артема Булигу, Ірину Сливу; перемогу отримав Костянтин Гребінченко (за перемогу у районній олімпіаді з географії).
Кращими в номінації «Трудове навчання» стали: Марина Гришуніна, Марина Трухан, Юлія Лисенко, В’ячеслав Герасименко, Світлана Турчин, Олександр Липівець, Юлія Петренко; перемогу отримала Світлана Турчин (за I місце на районній олімпіаді з трудового навчання).
Кращими в номінації «Фізична культура» стали: Альона Деркач, Станіслав Таран, Олександр Липівець; перемогу отримала Альона Деркач (за активну участь у районних змаганнях, особисті перемоги на районних змаганнях та перемогу на обласних змаганнях з міні-футболу).
Кращими знавцями фізики стали: Валерія Шевченко, Оксана Хлібко, Богдан Бакуменко, Віталій Бутович; перемогу отримав Богдан Бакуменко (неодноразовий призер олімпіади з фізики минулих років, переможець олімпіади 2011–2012 н. р).
Перемогу в номінації «Педагогіка та психологія» отримала Альона Тригуб (за 1 місце на районній олімпіаді).
Кращими в номінації «Кращий знавець історії» названі: Богдан Бакуменко, Дарія Мельник, Максим Погрібняк; перемогу отримав Богдан Бакуменко (за 1 місце на районній олімпіаді).
МАН – це крок у світ науки. 16 робіт були представлені на районному конкурсі МАН у цьому році. Кращими в цій номінації названі: Ілона Даценко, Альона Тригуб, Валерія  Шевченко, Артем Булига, Марина Трухан, Олександра Рудченко, Ірина Дейко, Катерина Лисак, Олександр Липівець, Владислав Гусак, Тарас Серебрянніков, Діана Богуш, Даніель Нижник, Мирослав Бакута. Переможцями в номінації «Майбутній науковець» стали: Альона Тригуб, Валерія  Шевченко, Артем Булига, Марина Трухан, Олександра Рудченко.
Звичайно, були підведені підсумки конкурсу «Людина року 2011». У цьому році гран-прі заслужено отримала призер обласних олімпіад з економіки минулих років, призер районної олімпіади з математики, переможець районних олімпіад з української мови та літератури, економіки, біології, педагогіки та психології учениця 11-Б класу Альона Тригуб.
Переможці були нагороджені дипломами, грамотами та подарунками від спонсорів та керівництва міста та району.
«Мені приємно висловити подяку всім учням-номінантам і переможцям цього свята. Я дякую вчителям за професіоналізм та любов до предмету, які ви передаєте дітям; батькам – за розуміння і допомогу; шефам – за те плече підтримки, яке ви підставляєте в скрутний для нас час; керівникам освіти, керівництву міста і району – за увагу до нашого закладу, готовність завжди надати підтримку і допомогу», – говорить Олександр Зозуля, директор гімназії.


Автор: Юлія Кримовська, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2012, 15:24 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації