Вхід | Реєстрація

Зіньківщина шукає таланти

Зіньківщина шукає таланти

Другого січня в Зінькові пройшов перший відбірковий тур районного творчого фестивалю-конкурсу виконавців пісні "Кращий голос Зіньківщини".
 Продовженням Новорічних свят став Другий тур Першого районного фестивалю - конкурсу "Кращий Голос Зіньківщини", який відбувся другого січня у районному будинку культури.
 Розпочалося Новорічне дійство привітанням від , спеціально запрошених на свято гостей, Діда Мороза та Снігуроньки.
  З появою на святковій сцені ведучих конкурсу, переповнений зал будинку культури "вибухнув" аплодисментами. Другий тур конкурсу зібрав більше 600 чоловік з усіх куточків Зіньківщини.

Як завжди, конкурс розпочався з представлення журі:
Голова журі:
Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Терещенков

 Заступник голови журі:
Переможець обласного огляду в рейтингу фахівців керівного складу закладів культури у головній ролі "Директор", лауреат районної премії серед процівників культури у номінації "Кращий працівник клубного закладу району", директор районного будику культури Тамара Дощенко

Члени журі:
1.Голова районної ради Сергій Ващенко
2.Солістка самодіяльного народного хору м.Зінькова, солістка районного будинку культури, приватний підприємець Світлана Ричинда
3. Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, професійний артист, викладач Опішнянської дитячої музичної школи та музичний керівник дошкільного навчального закладу Генадій Ільїн.

Ведучі нагадали, що після Першого відбіркового туру, який відбувся 18-го грудня з 30-ти учасників журі відібрало 16 кращих, з яких були сформовані дуети.
З привітальним словом від імені журі до всіх присутніх в залі звернувся Терещенков О.М, він привітав усіх з Новим Роком, побажав щастя, здоров’я а також успіхів у різних починаннях та всіляких гараздів. Олександ Миколайович зазначив, що організатори заходу приносять свої вибачення з приводу незручностей, що виникли в зв’язку з переповненням зали. Наголосив, що на наступний, фінальний етап конкурсу будуть продаватися квитки.
На закінчення промови голова журі побажав творчих успіхів всім конкурсантам і сказав, що сьогодні переможуть вісім найкращих, яких буде обирати журі разом з глядачами, методом смс-голосування та підняття рук присутніх в залі, на протязі п’яти хвилин, після виступу кожного дуету.
Поки дуети готувалися до виступів, ведучі подякували організаторам та спонсорам конкурсу за надану підтримку.
Першим на сцену був запрошений дует Василь Лютик та Наталя Залужна,
далі виступи проходили у такій послідовності : Григорій Храпач та Оксана Лихина, Тетяна Гуріна та Аня Вакуленко, Петро Удовиченко та Наталія Немченко, Аліна Тер - Габрелян та Тетяна Влох, Сергій Приходько та Світлана Яременко, Григорій Дубина та Яна Пилипенко, Оксана Шулик.
На превеликий жаль одна з учасниць восьмого дуету, найменша конкурсантка Аміна Дмитренко не змогла прийняти участь у півфіналі, тому Оксана Шулик виконала соло, пісню "Сіла птаха" і автоматично пройшла до фіналу конкурсу.
Після останнього виступу було підведено підсумки голосування для визначення фіналістів: сумувалися результати смс- голосування, голосування методом підняття рук та голоси журі.
Для оголошення підсумків голосування на сцену був запрошений голова журі Олександр Терещенков. Він привітав всіх з закінченням Другого туру конкурсу.
Зазначив, що результати явно сенсаційні, бо по деяким учасникам думка журі не співпала з голосами глядачів. І назвав учасників,які проходять у фінал конкурсу: Василь Лютик , Оксана Лихина , Тетяна Гуріна, Петро Удовиченко, Аліна Тер-Габрелян, Світлана Яременко, Григорій Дубина та Оксана Шулик .
Учасників, які не пройшли до фінального туру конкурсу, голова журі нагородив грамотами та вручив пам’ятні плакати з фотографіями а також передав Новорічний подарунок найменшій учасниці , Аміні Дмитренко - м’яку іграшку та книгу.
Запросив усіх на фінал фестивалю - конкурсу пісні "Кращий Голос Зіньківщини" який відбудеться 8 січня у Зіньківському РБК.


Автор: Ірина Леонтій, www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації