Вхід | Реєстрація

Гурт «WRAY» вперше зіграє для новосанжарців

Гурт «WRAY» вперше зіграє для новосанжарців

28-го січня о 18:00 у концертній залі медичного центру «Нові Санжари» відбудеться концерт на честь дня народження молодіжного гурту, який рік тому утворився у стінах Новосанжарського НВК.
Лідер гурту та його організатор  Роман Бобонець розповідає, що рік тому, коли юні музиканти вперше зібралися разом, вони хотіли просто убити час та пограти. Тоді вони не планували кудись їздити, брати участь у фестивалях та концертах. Але за рік у житті гурту «WRAY» багато чого змінилося.
Тоді ж, рік тому, разом зібралися четверо учнів Новосанжарського НВК. Кожен по-своєму захоплювався музикою. Спочатку Роман Бобонець знайшов Влада Зименка. Він запропонував хлопцеві грати на синтезаторі. І незабаром вони утворили такий собі дует. Пізніше Влад став у гурті вокалістом та гітаристом. Незабаром до них приєдналася барабанщиця Аня Дев’ятко. Останнім знайшли бас-гітариста. Незабаром після створення гурту їхній перший бас-гітарист переїхав і до «WRAY» прийшов четвертий учасник — нинішній бас-гітарист Антон Лазаренко.
— Назву гурту ми утворили із перших літер імен учасників гурту, — розповідає Роман, — коли змінився гітарист, я хотів спочатку змінити назву, а потім придумав підходящу розшифровку. Тепер наша повна назва — «World’s Rage And Yowl».Якщо російською — «Всемирная ярость и вой».
Днем народження гурту вирішили вважати 22 січня 2011-го року. Саме у цей день музиканти записали свою першу пісню. Перша композиція була у стилі панк-рок і звалася «Майбутнє». Поступово музика гурту суттєво «поважчала» і сьогодні стиль, у якому вони грають, це метал-кор. Саме у цьому стилі записані дві інших композиції «WRAY» — «Пробач» та «Неверный путь». Зараз музиканти працюють над невеличким альбомом з шести композицій. Матеріалу у них вистачає, проблема лише у фінансах. Адже запис пісні на одній з полтавських студій обходиться у 400 гривень. Отже, навіть для запису міні-альбому потрібно 2-2,5 тисячі гривень. Для школярів, якими є усі учасники гурту (окрім самого Романа), це немалі гроші.
Між тим, запис кількох композицій уже дав гурту можливість заявити про себе.
— Ми просто виклали свої пісні у «Контакті» і нас помітили, — продовжує розповідати Роман, — почали запрошувати на різні фестивалі, концерти. Ми вже виступали у Полтаві, Кіровограді, у Києві. Були на фестивалі «Еко-Лель». А от у Нових Санжарах будемо виступати вперше.
На концерт з нагоди свого дня народження «WRAY» запросив іще два гурти — «Long Way To Infinity» з Полтави та «ФОБІЯ» з Решетилівки. Концерт триватиме близько трьох годин і новосанжарські музиканти, як іменинники, виступлять останніми. Під час виступу також планують зняти концертний кліп на пісню «Неверный путь».
Лідер гурту Роман Бобонець говорить, що не особливо переживатиме, якщо на концерт не збереться повний зал.
— Зате ті, хто прийдуть, будуть справжніми шанувальниками нашої музики! І ми обіцяємо їх не розчарувати!
Отже, 28 січня, Нові Санжари, військовий санаторій. День народження гурту «WRAY». Прийдіть, щоб почути іншу музику.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації