Вхід | Реєстрація

Пройшла чергова сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука

Пройшла чергова сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука

26-го січня пройшла чергова XІV сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. На сесії депутати заслухали депутатський запит Оксани Піддубної щодо благоустрою бульвару Автокразівський, обговорили звіт голови Автозаводської районної ради Володимира Коваленка, та взяли до відома інформацію заступника голови райради Віталія Добрунова про організацію звітів депутатів Автозаводської райради перед виборцями. Депутати доручили голові Автозаводської райради Володимиру Коваленку звітуватися перед територіальною громадою району. Цей звіт пройде у лютому.

Районна рада також затвердила два бюджетних питання: про створення спеціального фонду у складі районного бюджету на 2012 рік, та звіт про використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень виконкому в 2011 році. Депутати визнали доцільним внести зміни до регламенту Автозаводської районної ради VI скликання, змінивши порядок формування і роботи робочих органів сесії районної ради – лічильної комісії та секретаріату шляхом їх обрання на постійній основі. Профільній комісії з питань депутатської діяльності до наступної сесії райради доручено розробити відповідні зміни до регламенту.

Крім того, депутати надали дозвіл на створення органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Гвардійський,16», який стане першим офіційно зареєстрованим будинковим комітетом в Автозаводському районі. Районна рада також розглянула низьку земельних питань: про передачу у власність 29-ти земельних ділянок для будівництва індивідуальних жилих будинків, про передачу ділянок під садівництво та городництво, та про тимчасове призупинення прийняття рішень про надання дозволів на складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок під будівництво індивідуальних гаражів. Всього на розгляд сесії виносилося 14 питань.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2012, 15:23 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації