Вхід | Реєстрація

Казка до Дня всіх закоханих

Казка до Дня всіх закоханих

Минулої неділі у районному Центрі культури та дозвілля відбувся святковий ретро-концерт до Дня Святого Валентина.
Недільного вечора зал Центру культури та дозвілля заповнили глядачі. Багато хто з них прийшов послухати пісні своєї молодості. Так, дійсно, ретро-пісень про кохання цього вечора зі сцени звучало вдосталь. Більшість присутніх у залі підспівували та підтанцьовували у ритмі музики, щоправда, тільки з місця.
Цього вечора на сцені можна було спостерігати за справжнім казковим дійством. У центрі подій була закохана пара. Ерос, бог кохання, побажав їм любити один одного і завжди залишатися разом. А Чорна сила, в свою чергу, заважала у реалізації цього бажання і хотіла розлучити закохану пару. Тому всі присутні у залі протягом концерту мали змогу спостерігати, чи справжнє почуття у головних героїв, і чи зможуть вони знайти один одного серед тенетів Чорної сили? А допомагали закоханим у подоланні перешкод на своєму шляху люди, які, зі слів ведучих, мають досвід у коханні, і в свій час долали ці перешкоди. А зараз, вони оспівують це святе почуття і відтворюють його в піснях.
Недільний вечір був сповнений романтикою та коханням. Артем Письмак, для прикладу, спробував себе в якості співака. І це в нього гарно вийшло. Він виконав пісню «Незабудка» і присвятив її своїй коханій. Після того, як Артем завершив співати, він спустився в зал з букетом квітів і подарував його дівчині. За що отримав шалений шквал аплодисментів, вигуків: «Браво!» і свисту. Думаємо, такий романтичний вчинок коханого запам’ятається дівчині надовго.
Також цього вечора ведучі особисто запитували у глядачів, що вони знають про кохання. Досить різноманітними та цікавими були відповіді присутніх. Про кохання запитували і в артистів, котрі виступали. Співаки дивували глядачів не тільки різноманіттям своїх відповідей, а й виступів. Цікавим був номер Наталії Чумак та Сергія Лісового. Дуетом вони виконали пісню «Хуторянка» Софії Ротару, поєднавши два стилі виконання: поп і реп. Такий креативний підхід потішив присутніх. Смішили цього вечора різноманітними інсценізованими постановками. Найбільше аплодисментів отримав Евгеній Монастиренко, котрий розіграв сценку «Дзвінок колишнього».
Та, зрештою, як і у всіх казках, добро перемагає зло. Тому на завершення свята закохана пара знайшла один одного. Вони вирвались із тенет зла і підступності. Наостанок ведучі побажали присутнім берегти своє кохання, як найцінніший скарб.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2012, 09:42 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації