Вхід | Реєстрація

Забути про біль заради ракетки

Забути про біль заради ракетки

18-го лютого у спортивному залі Новосанжарського НВК пройшов тенісний турнір, присвячений пам’яті Зої Шимко.
Зоя Шимко мешкала у Крутій Балці, займалася настільним тенісом і неодноразово ставала переможницею чемпіонату району. Турнір, присвячений її пам’яті, спочатку проводили у Крутій Балці, а останні три роки він перемістився у Нові Санжари. Тут достатньо і тенісних столів, і сильних тенісистів.
Участь у цьогорічному турнірі взяли дванадцять чоловіків та двоє жінок — найкращі тенісисти із Новосанжарського району. На чотирьох тенісних столах упродовж кількох годин мали розіграти найсильнішого на цьогорічному турнірі.
Після завершення одинадцятого туру у чоловічій лізі перемогу здобув Юрій Урезченко. Він переміг усіх своїх суперників і набрав максимальну кількість очок — 11. Другим став Микола Коба, який поступився лише переможцю і набрав у результаті 10 очок. Третє місце посів Костянтин Кривуля із 8-ма очками. Варто відзначити, що вперше після серйозної травми участь у турнірі брав один із найсильніших тенісистів району Євген Трипуз. Граючи навіть із невідновленою після травми ногою, він набрав 7 очок і разом із іншими тенісистами розділив 4–6 місця. Результат гідний поваги. Будь-який тенісист вам скаже, що ноги для нього не менш важливі, ніж, приміром, для футболіста. А Євген хоч і не зайняв призового місця, показав, що любов до тенісу може бути сильнішою навіть за серйозну травму.
Жінки визначали переможницю у п’яти партіях. І виграла, зрештою, Оксана Воронько, яка обіграла свою суперницю Людмилу Глаткевич — 3:2.
Після завершення усіх партій переможців та призерів нагородили грамотами та медалями, які надали представники Крутої Балки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2012, 16:31 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації