Вхід | Реєстрація

Сироти обиратимуть батьків у телешоу

Сироти обиратимуть батьків у телешоу

Навесні на телеканалі «Інтер» стартує соціальний проект «Серце підкаже...». Таку ініціативу телеканалу підтримало Міністерство соціальної політики України, - повідомили в ГУ інформаційної та внутрішньої політики Полтавської ОДА.

Кожна програма буде присвячена окремій дитині.  За час проекту десять вихованців дитячих будинків віком від 7 до 13 років зможуть провести час з двома родинами, які хочуть усиновити саме цю дитину,  та обрати собі батьків.

Останніми роками в Україні почали менше усиновлювати дітей.  Якщо у 2009 році усиновили 3802 дитини (з них 2374 - українцями), то у 2011 році нову родину знайшли лише 3079 дітей.  Українці обирають дітей до 5 років (90% всіх усиновлених), тоді як шанс влаштувати в сім'ю дітей старшого віку дуже малий.


Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації