Вхід | Реєстрація

Переможцями конкурсу «Він і Вона» стала пара десятикласників

Переможцями конкурсу «Він і Вона» стала пара десятикласників

Минулого тижня у Кобеляцькій загальноосвітній школі № 2 пройшла конкурсна програма «Він і Вона». За звання кращої пари школи змагалось шість пар.

24 лютого у загальноосвітній школі № 2 серед восьмих, дев’ятих та десятих класів обирали кращу пару. А членами журі були учні з одинадцятого класу. Зі слів організаторів, конкурс був присвячений Дню святого Валентина. Та, на жаль, 14 лютого його провести не було можливості. Тому минулого тижня, у п’ятницю, рівно о 14:00 в актовому залі школи № 2 зібралося безліч глядачів. Хто прийшов повболівати за своїх друзів та однокласників, а хтось — просто відпочити.

На початку свята глядачам розповіли історію Дня святого Валентина. Перед присутніми постали молодий єпископ Валентин, закоханий у незрячу доньку тюремника. Та за його кохання його засудили до страти. Глядачам сподобалась інсценізація легенди у виконанні учнів. Першим конкурсом було представлення. Декілька пар просто розповіли про себе. Хтось навіть віршами. Досить цікавим був виступ пари №2 — Олексія Золотухіна та Анастасії Шуліки, котрі спробували себе в якості зірок світового шоубізнесу. Настя виконувала роль відомої фотомоделі, а Олексій палко закоханого у неї шанувальника. Та зрештою він здобув прихильність моделі і вони залишилися разом. Ця пара отримала шалений шквал аплодисментів. А пара № 5 — Денис Омельяненко та Маргарита Мосур — теж відразу ж стали улюбленцями публіки. Вони креативно підійшли до підготовки свого виступу. Денис навіть заспівав про себе репом.

Наступним конкурсом була вікторина. Кожна пара взяла зі столу членів журі по дві картки, на яких були записані питання. На жаль, не всі пари змогли справитись із цим завданням. Хтось не міг згадати, як називається марш, під звуки якого молодята крокують під вінець, дехто — найвідомішу поему про кохання, яку написав Олександр Пушкін. Та все-таки правильних відповідей було більше.

Наступний конкурс називався «Освідчення у коханні». Тільки освідчитися пари повинні були за допомогою міміки і жестів, не використовуючи слів. Цікаво освідчився у коханні Олексій Золотухін, котрий із безлічі валентинок виклав велике серце. Потім хлопець закрив очі своїй дівчині і відкрив їх тільки тоді, коли привів її до серця із валентинок.

Пара № 3 — Ростислав Ковченко та Яна Костиря — виступили у ролі кіноакторів із відомого фільму «Приключения Шурика», тільки трішки переробивши сценарій. Головний герой довго шукав найкращий спосіб освідчення у коханні. Зрештою з-поміж безлічі подарунків вирішив обрати своє серце, яке дівчина з радістю прийняла. А Денис Омельяненко заграв для своєї дівчини на гітарі. Гадаємо, Маргарита і без слів зрозуміла, що він хотів цим сказати.

Наступний етап конкурсу дав можливість перевірити, наскільки хлопці та дівчата знають один одного. Хлопці повинні були із зав’язаними очима серед рук п’ятьох дівчат обрати одну, руку своєї дівчини. Та з цим завданням впоралися далеко не всі. А Дениса Омельяненка взагалі змусили проходити цей конкурс аж тричі. Мовляв, дівчина засміялася, тим самим видавши свій голос. Та все-одно Денис угадав руку Маргарити і без підказок, тільки-но доторкнувшись до неї.

Останній конкурс носив назву «Як я знаю свого партнера». Дівчата і хлопці сіли окремо один від одного, повернувшись спинами. По черзі, то дівчатам, то хлопцям задавали питання, але відповіді на ці питання вони писали на папері одночасно. Якщо відповіді співпадали, то пара отримувала додаткові бали. Досить цікава відповідь була на запитання: «Яка улюблена книжка вашого партнера». У пари № 5 відповіді співпали. Улюбленою книжкою обох виявився буквар. А на запитання: «Улюблений напій вашого партнера» майже у всіх відповідях звучало: «Кола».

Після всіх конкурсів журі підсумувало бали і назвало трьох найкращих. Третє місце здобула пара № 5 — Денис Омельяненко і Маргарита Мосур, друге місце посіла пара № 4 — Микола Слісаренко та Марина Калько, а перше зайняла  пара № 2 — Олексій Золотухін і Анастасія Шуліка. Коли оголосили імена переможців, чимала група підтримки цієї пари вибігла на сцену. Їх ще довго обіймали та раділи за них.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2012, 15:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації