Вхід | Реєстрація

8 Березня відсвяткували з аншлагом

8 Березня відсвяткували з аншлагом

Минулого вівторка у Районному центрі культури та дозвілля провели святковий концерт до Міжнародного жіночого дня Восьмого березня.

Шостого березня об 11 годині ранку у Районному центрі культури та дозвілля був аншлаг. У залі зібралось безліч жінок та чоловіків. Жінки, святково одягнені, сіли на свої місця в очікуванні привітань та побажань, а чоловіки, в свою чергу, готувались вітати своїх любих жінок.

Голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич цього дня побажав жінкам міцного здоров’я, світлого неба над головою і гарного настрою. Також відзначив своєю увагою жінок, котрі працюють у всіх сферах життя: і медичних працівників, і педагогів, і жінок, котрі несуть службу у військах, та багатьох інших.

Голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк також привітав усіх жінок із наступаючим святом.
— Усе найкраще в світі починається з жінки, — каже Юрій Іванович. — Вам ми присвячуємо усі наші досягнення, до вашого серця доносимо свої щирі почуття. Світ одвіку тримається на жіночій любові.
На завершення свого виступу Юрій Тагадюк побажав жінкам великого жіночого щастя, любові та добра.
Після цих слів відбулось нагородження грамотами багатьох жінок району. Серед них були і доярки, і бухгалтери, і поштарі та представниці інших професій. А після офіційної частини свято продовжилось святковим концертом.

Цього дня порадував присутніх дитячий хор Кобеляцької школи №3. На сцену вийшло 48 діток, котрі в руках тримали кульки у формі квіток. Юні артисти виконали попурі дитячих пісень. А глядачі ще довго аплодували їм після виступу. Не менше оплесків отримав танцювальний колектив «Барвінок», який виконав танок «Попелюшка». А завершилось свято «Піснею добра» у виконанні квартету Білицького будинку культури.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2012, 17:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації