Вхід | Реєстрація

Жінкам дарували квіти та читали вірші

Жінкам дарували квіти та читали вірші

6-го березня у клубному приміщенні медичного центру «Нові Санжари» відбувся концерт, який був присвячений Міжнародному жіночому дню.
На свято завітало чимало гостей — зал був практично повний. З вступним привітальним словом виступив голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, який подякував жінкам, що вони в нас є і підкреслив, якими вони дорогими є чоловікам. Голова районної ради Володимир Левицький теж приєднався до привітань та додав ще теплих, добрих слів на адресу слабкої статті. Селищний голова Андрій Река не лишився осторонь і привітав жінок з їхнім святом, зачитавши вірша з аркуша паперу. Бо вірш, як виявилося, не простий, а взятий із спільноти «Нові Санжари» в «Однокласниках» — соціальній мережі. Своїм читанням мер щиро порадував жіноцтво.
Після привітань було урочисте вручення почесних грамот. Названі жінки виходили на сцену, де їм вручалися подяки: і сільській голові, і заслуженому кухарю, і багатодітній матері… До того ж дарувалися тюльпани, які є традиційним символом 8-го березня.
Підійшла черга концертної частина заходу. ЇЇ розпочали вихованці дитячого садочку «Сонечко», котрі виступали з віршиками, дякували мамам, бабусям за ніжність, доброту…
Після виступу маленькі артисти були нагороджені оплесками, а маленькі леді ще й тюльпанами. Наступною залунала залом пісня Аліма Чесака «Пісня матері». Його глибокий голос заворожував зал, змушував тихенько підспівувати. Потім співак виконав ще одну пісню — «Свечи». Потім порадував музичним багатоголоссям ансамбль «Лілея». Артисти вийшли у ошатному, національному, колоритному вбранні. Співали пісні під то веселіший, то сумніший тон баяну «Білим цвітом», «Три поради», «Чи ви чули молодиці?».  Володимир Гусак виконав пісню, улюблену багатьма, «Все для тебя». Своєю енергетикою він розігрівав зал та жваво танцював  на сцені. Іван Іванцов приємним голосом виконав циганську пісню. Танці демонстрували ансамблі «Ластівки» та «Веселка». Вони розкидали промені юнацької енергії та азарту, хвацько виконуючи різноманітні танцювальні постановки, викликаючи цим захоплення і просто приковуючи погляди. Ігор Нестеренко додав в загальну атмосферу трохи спокою та романтики своєю піснею «Умничка моя». Та Валерія Яценко всеж таки не дала заспокоїтися залу, виконала іскристу пісню «Циганочка». Дівчинка на сцені не тільки співала, а й виконувала елементи танцю, відповідні до назви пісні. Світлана Яремко душевно заспівала пісню «Мамины глаза». Постелила «Тумани» Юлія Яценко ніжним, глибоким голосом. Глядачі заворожено спостерігали за дійством, яке розгорталося на сцені. І лунали пісні, звучали добрі слова… Непомітно підійшов фінал концерту. Глядачі вдячно встали, щоб аплодисментами подякувати за виступ учасникам. Після концерту на багатьох жіночих вустах цвіла посмішка. Певно, не даремно пройшов такий захід, якщо зміг подарувати жінкам гарний настрій.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації