Вхід | Реєстрація

Гравці «Динамо» (Київ) привітали переможців конкурсу «Ми господарі ЄВРО-2012»

Гравці «Динамо» (Київ) привітали переможців конкурсу «Ми господарі ЄВРО-2012»

Гравці «Динамо» (Київ) Горан Попов і Адмір Мехмеді привітали переможців Всеукраїнського конкурсу «Ми господарі ЄВРО-2012».

16 березня в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В.В. Лобановського пройшла зустріч футболістів команди «Динамо» (Київ) Горана Попова та форварда Адміра Мехмеді з вболівальниками «біло-синіх». В рамках зустрічі відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Ми господарі Євро-2012», який організували Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України та освітня мережа «Щоденник.ua».

Конференція поставила свій особистий рекорд за кількістю питань: вболівальники цього разу були особливо активними.

«Новоспеченому» динамівцю Адміру Мехмеді, який підписав контракт з українським клубом лише 6 січня цього року, саме в цей день виповнився двадцять один рік. На Адміра чекав справжній сюрприз, з теплими привітаннями та святковим тортом. Та навіть у день народження футбольні фанати не дозволили футболісту розслабитися.

Несподівані, іноді навіть провокаційні питання ставилися протягом усієї конференції. Наприклад, не оминули вболівальники тему вічного протистояння двох титанів українського футболу: «Динамо» та «Шахтаря». На всі питання щодо майбутніх зустрічей з донеччанами, гравці з впевненістю відповідали, що команда «Динамо» докладе максимум зусиль заради перемоги над своїм «головним супротивником».

Досвідчений македонський футболіст Горан Попов, що, на відміну від Адміра, грає в складі «Динамо» ще з 2010 року та вже встиг перейнятися духом київської команди, був у буквальному значенні «душею» зустрічі: футболіст жартував, відверто відповідав на запитання із залу, ділився своїми планами на майбутнє. Виявилося, що для потужного і непоступливого у захисті Горана, на першому місці завжди залишається сім’я, а найбільшою мрією є «не Кубок Суперкубків, а третя дитина».

Одним із найприємніших моментів конференції було нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Ми господарі Євро-2012». Переможцями стали вчитель Київської гімназії №143 Оксана Ружанська, учень школи №306 міста Києва Олександр Туник і вихованець Маріупольського технологічного ліцею Євген Чубар.

Оксана Ружанська, до речі одна з найактивніших користувачів освітньої мережі, вже в котрий раз перемагає в конкурсах від «Щоденник.ua» (не за горами й особистий рекорд, Оксана Ружанська стала однією з переможниць Всеукраїнського конкурсу «Олімпійський у серцях вогонь», організаторами якого виступили портал «Щоденник.ua» та Олімпійська академія України і який тривав з вересня по грудень 2011 року). У цей раз вона посіла друге місце у Всеукраїнському конкурсі «кричалок» та отримала в подарунок фірмову футболку з логотипом ЄВРО-2012.

Ще один киянин, учень 306-ої школи Олександр Туник, став переможцем конкурсу презентацій України. Олександр створив дуже потужний сучасний ролик про молоду та сильну Україну, за що був нагороджений офіційним м’ячем Чемпіонату Європи «Танго-12».

Отримати свій довгоочікуваний приз приїхав з далекого Маріуполя і переможець другого етапу Всеукраїнської футбольної вікторини – Євген Чубар.

Крім того, призери конкурсу «Ми господарі ЄВРО-2012» стали володарями  ексклюзивних футболок від організаторів події – освітньої мережі «Щоденник.ua» і подарункового набору книг «Усі світові чемпіонати» від спонсора конкурсу – журналу «Футбол».

Гравці «Динамо» також підготували презенти і побажали переможцям успіхів, нових досягнень та перемоги в наступних етапах конкурсу «Ми господарі ЄВРО-2012».


Автор: Оксана Аккерман – керівник PR-відділу «Щоденник.ua»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2012, 16:22 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації