Вхід | Реєстрація

Дітям – про книгу

У читальному залі Новосанжарської районної бібліотеки для дітей відбулася літературно-музична композиція «Посвята в читачі».
Відкрила захід бібліотекар Валентина Поберій. Вона розповіла маленьким відвідувачам про те, що на землі є багато див, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво – книга. У ній зібрано весь неосяжний світ, усе, що створене людським розумом. Усе, до чого прагне наша душа, відображене у книзі.
Учасниками та безпосередніми героями свята того дня були учні 1-В та 4-В класів Новосанжарського НВК (класоводи – Валентина Прядко та Надія Шаравара).
Діти не просто слухали розповіді бібліотекаря. Вони читали вірші про книгу. А потім на свято завітала і Дюймовочка з однойменної книги відомого казкаря Ганса Крістіана Андерсена. Чемний хлопчик на ім’я Читайлик з Чарівного Читай-міста та Королева-книга.
Організатори свята влаштували для дітей літературну вікторину. Потім школярики переглянули книжкову виставку «Книги мого дитинства» та дитячі малюнки до улюблених казок. Самі дітки із радістю розказали прислів’я до улюблених казок.
Того дня усі творчі виступи так чи інакше були присвячені книзі. Так, Світлана Яремко виконала дві пісні – «Скарбничка загадкова» та «33 подружки». Учениця 4-В класу Валерія Скобелєва заспівала пісню «Книжка».
На цьому свято закінчилось. Та не закінчилась дружба із книгою. Хай книжки входять у кожен дім. Шануйте і бережіть їх. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.


Автор: Валентина Прядко, класовод 1-В класу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації