Вхід | Реєстрація

Ми проти обмеження доступу до святині

Оголошення про можливу передачу в оренду каплиці Всіх Святих, надруковане в «ЕХО», викликало у нас подив і навіть обурення. Невже славетний лікар Микола Касьян започаткував свою чергову добру справу для того, щоб її використовували для заробляння грошей? Невже він та інші благодійники у свій час жертвували кошти для того, щоб нині хтось фільтрував, обмежував доступ усіх вірян до святині. Незрозуміло, які права матиме той, хто виграє тендер. Як ті люди розпоряджатимуться каплицею?
Ми обговорили згадане повідомлення і дійшли до висновку, що не варто спотворювати і перекручувати задум Миколи Андрійовича. Каплиця Всіх Святих, як і раніше, повинна належати всій громаді міста Кобеляки.
Розуміємо, що її і територію навколо неї потрібно утримувати, відкривати і закривати, прибирати сміття, фарбувати при потребі. А для цього потрібні гроші. Тому можна рекомендувати  вносити пожертву від 50 до 200 гривень в залежності від статусу користувача. Гроші потрібно віддавати Міській сервісній службі. Оце буде нормально. І ні в кого не буде ніяких перешкод щодо того, як провести рідних в останню дорогу.


Автор: Дмитро Кулічковський, благочинний Православної Церкви Київського патріархату, Федір Кикоть і ще 3 підписи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2012, 17:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації