Вхід | Реєстрація

Сервісні центри для інвалідів

З метою вироблення індивідуального підходу у забезпеченні окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації 18.11.2011 Президентом України підписано Закон України № 4064-VI «Про внесення змін до статті 26 Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні». Метою прийняття закону є забезпечення осіб з особливими потребами технічними та іншими засобами реабілітації за індивідуальним замовленням і надання послуг з їх ремонту, шляхом безготівкового перерахування коштів підприємствам-виробникам, які виконали заявки та відповідають кваліфікаційним вимогам.

На базі Полтавського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства створено Сервісний центр із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації та технічного обслуговування цих засобів. Крім того, в поточному році планується створити ще 2 міжрайонні сервісні центри (м. Кременчук та м. Лубни).

Відкриття сервісних центрів дасть змогу удосконалити та покращити забезпечення окремих категорій населення необхідними засобами реабілітації, для максимального врахування потреб конкретної особи.

Відповідно до Типового положення (наказ Мінсоцполітики № 386 від 19.05.2013), сервісний центр здійснює консультування інвалідів щодо забезпечення технічними засобами реабілітації, вибору моделі і правил користування ними, а також післягарантійне обслуговування у сервісному центрі та гарантійні ремонти за узгодженням з підприємством-виробником.

За більш детальною інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації за телефоном 3-38-54.


Автор: Катерина Григор’єва, заступник начальника відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2012, 14:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації