Вхід | Реєстрація

Міліціонери упіймали «металістів-вандалів»

Міліціонери упіймали «металістів-вандалів»

Упродовж двох ночей двоє спритників в селі Милорадово Котелевського району встигли понівечити шість могил на місцевому кладовищі. Таким чином чолов’яги «полювали» на метал. Працівники міліції Котелевського райвідділу, отримавши повідомлення від громадян, оперативно припинили злочинну діяльність чоловіків.

За словами начальника райвідділу Віталія Браславця, зловмисників на цвинтарі цікавили металеві вироби. «Розслідуючи дану справу нами було встановлено, що чоловіки викрали металеві труби та здали їх до підпільного пункту прийому металобрухту в селі Милорадово, - говорить Віталій Сергійович, - наразі затримані чоловіки у скоєному зізналися та дали правдиві свідчення.»

Як пояснили чоловіки, отримані гроші вони витратили на випивку. Наразі відносно зловмисників вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 297 Кримінального кодексу України – наруга над могилою. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Також працівники міліції припинили незаконну діяльність пункту металобрухту в селі Милорадово. Звідти було вилучено ваги та 126 кг металолому. Щодо власника металоточки вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 213 Кримінального кодексу України – порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом.

За даний злочин передбачено покарання у вигляді сплати штрафу від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт від ста до двохсот годин.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2012, 11:12 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації