Вхід | Реєстрація

Білицькі таланти засвітились у Гадячі

30 березня 2012 року в Гадяцькому училищі культури імені І. П. Котляревського проходив традиційний конкурс молодих поетів, співаків, художників. Перед початком програми був показаний невеликий концерт, який підготували студенти та викладачі цього навчального закладу. Учасниками конкурсу були й учні Білицької дитячої музичної школи (директор Любов Бакшанська), які виступали в двох номінаціях: пісенному та образотворчого мистецтва. У пісенному конкурсі «Душі пісенної криниця» брали участь 49 конкурсантів, які сольно (переважна більшість) та в складі дуетів, тріо, квартетів та ансамблів виборювали нагороди. Виступи юних співаків Білицької дитячої музичної школи ось уже кілька років вражають компетентне журі, яке оцінює виступи учасників. Так і цього разу виступи юних біличан отримали високу оцінку. Юлія Жук отримала Диплом 3 ступеня, дует у складі Анастасії Стогній та Юлії Жук відзначені Дипломом за високий рівень виконавської майстерності в обласному конкурсі «Душі пісенної криниця» та популяризацію української народної пісні. Анастасія Стогній отримала Грамоту за високий рівень виконавської майстерності. Була відмічена Грамотою обласного управління культури і викладач Білицької дитячої музичної школи Алла Мулько, яка вже декілька років плідно працює з цими учнями. У регіональному конкурсі з образотворчого мистецтва, який був присвячений 170-річчю з дня народження Миколи Лисенка , брали участь Катерина Костроміцька, Аліна Мокляк та Тетяна Радзей. Успішним був виступ Катерини Костроміцької, яка відзначена Грамотою за глибину розкриття теми. Наталія Рибалко, викладач образотворчого мистецтва Білицької дитячої музичної школи, відзначена Грамотою обласного управління культури за плідну творчу роботу з організації підготовки підростаючого покоління до участі в регіональному конкурсі з образотворчого мистецтва. Протягом усього дня, коли тривала конкурсна програма, юних учасників підтримувала директор Білицької дитячої музичної школи Любов Бакшанська.

Щирі слова подяки адміністрація школи висловлює приватним підприємцям Тетяні Кіщенко, Олені Бажан та керівнику ФГ «Громада» Сергію Жуку за матеріальну допомогу в організації поїздки дітей та викладачів до міста Гадяча.


Автор: Георгій Горгола, житель селища


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації