Вхід | Реєстрація

Конкурс ДАІ

З метою залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та сільській місцевості, у транспорті Департамент Державтоінспекції МВС України, Моторно-транспортне страхове бюро України з 1 лютого до 15 березня проводило Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка та фото під гаслом «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху».

Приємно відзначити, що юні мешканці Кобеляцького району не тільки взяли найактивнішу участь у проведенні вищезазначеного заходу, а й зайняли призові місця і були заохочені організаторами.
Юні вихованці класу образотворчого мистецтва Білицької дитячої музичної школи під керуванням учителя Наталії Рибалко Радзей Таня (12 років, робота під назвою «Бережіть своє життя») та Мокляк Аліна (13 років, робота «Навчання в забаві») зайняли відповідно 1-ше та 2-ге місце у другій віковій категорії.

А наймолодша учасниця конкурсу, вихованка середньої групи дитячого садка «Золотий півник» міста Кобеляки, шестирічна Карина Чердак, вразила жюрі своєю роботою, виконаною технікою квілінгу, під назвою «Наш друг світлофор» і отримала призове 3-тє місце у першій віковій категорії.


Автор: Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС, підполковник міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2012, 11:05 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації