Вхід | Реєстрація

Кохання не проходить

Кохання не проходить

А Вас спалює невгасимий вогонь романтичної любові? Це питання британські вчені не так давно адресували багатьом, але далеко не всім парам.

Фахівців цікавили виключно почуття тих, хто перебуває в шлюбі двадцять років, тобто тих, хто давно притерся один до одного і вивчив свою другу половину вздовж і впоперек.

Дослідження мозкової діяльності 17 чоловіків і жінок з сімейним стажем в 21 рік виявили у них ті ж самі процеси, що й у молодих, які відчувають почуття любові за часом не більше одного року.
Ідентична мозкова реакція і тих, і інших на «об’єкт почуттів» дала вченим право сказати: любов не проходить з віком і не підвладна стажу сімейного життя.

Також дослідження показали і таку закономірність: у молодих закоханих ніжні почуття невідривно пов’язані із занепокоєнням, появою нав’язливих ідей, а тих, хто кохає «зі стажем», думки про кохану людину супроводжуються почуттям спокою і відчуттям стабільності.


Автор: Сторінку підготувала Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2012, 11:35 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації