Вхід | Реєстрація

Біличани вийшли в фінал національного кубку

9 квітня 2012 року на футбольному полі Кобеляцького НВК № 1 проходили змагання першого етапу Національного Кубка України з футболу «Євро-2012» серед школярів 1998-99 років народження. Брали участь команди 3 навчальних закладів: Білицької ЗОШ № 1, Кобеляцької ЗОШ № 2 та господарів майданчика. В одноколовому турнірі перше місце посіла команда Білицької ЗОШ № 1 (учитель фізичної культури Юрій Комлєв), яка виборола право виступати в зональних змаганнях другого етапу.
10-11 квітня 2012 року на стадіоні «Колос» проходили змагання фестивалю «Козацький гарт» серед шкіл І-ІІІ та І-ІІ ступенів у залік районної Спартакіади школярів. Це був передостанній вид Спартакіади. Програма змагань включала: «човниковий біг», стрибок з місця у довжину, стрибок через скакалку (дівчата), перетягування канату (хлопці). Спочатку в боротьбу вступили команди ЗОШ І-ІІІ ступенів. Прибули представники 8 шкіл. Перше місце посіла команда Бутенківської ЗОШ (директор Григорій Журавель, учитель Микола Дрига). Друге місце, відставши лише на одне очко, посіла команда Кобеляцького НВК № 1 (директор Яків Постольник, учитель Олег Данко) і третє у команди Білицької ЗОШ № 1 (директор Олена Іванченко, вчитель Сергій Жук). Другого дня в змаганнях узяли участь команди 16 загальноосвітніх шкіл 1-2 ступенів. Тут з великим відривом перше місце виборола команда Кіровської ЗОШ (директор Людмила Сім’яник, учитель Валентина Лісна), друге місце посіла команда Білицької ЗОШ № 4 (директор Валентина Василенко, вчитель Володимир Савченко) і третє місце зайняла команда Бродщинської ЗОШ (директор Ольга Яріз, учитель Сергій Митько).
12 квітня 2012 року на футбольному полі селища Білики проходили зональні змагання другого етапу Національного Кубку України з футболу «Євро-2012» серед школярів 1998-99 років народження. Участь повинні були брати команди Козельщинського, Новосанжарського, Кобеляцького районів та міста Комсомольська. Але прибула лише команда Новосанжарського НВК. Поєдинок між новосанжарськими і білицькими футболістами закінчився перемогою господарів з рахунком 2:0. Таким чином, команда Білицької ЗОШ № 1 здобула право виступати у фінальній частині цих змагань.
12-13 квітня 2012 року в місті Полтава проходили змагання Чемпіонату Полтавської області з волейболу серед юнаків 1995-96 р. н. Брали участь 4 команди: Нових Санжар, Миргорода, Полтави та команда Кобеляцької ДЮСШ. Наші юнаки в підсумку посіли третє місце, здобувши перемогу над командою Миргорода і поступившись командам з Полтави та Нових Санжар. Готував команду тренер Віталій Мега.


Автор: Георгій Горгола, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2012, 12:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації