Вхід | Реєстрація

Вшанували жертв Чорнобиля

Вшанували жертв Чорнобиля

Страшні хвороби , стихійні лиха , війни змушували людство боротися за своє існування на Землі. Та все це можна було з часом побороти, пережити, здолати і залишити лише спогади. Але Чорнобильська катастрофа залишається нездоланною і непідвладною часу. Головним і найстрашнішим є руйнівна сила радіації, яка незрима і невідчутна. Вона може знищувати життя на нашій планеті протягом тисячоліть. Для неї немає кордонів. Її нищівна сила безмежна. Чорнобиль не лише трагедія, але й випробування на мужність, відданість, патріотизм.

Того квітневого дня страшна звістка сколихнула світ. Та найбільш гіркий присмак чорнобильського неба відчули ліквідатори аварії. Тисячі наших співвітчизників стали на захист людських життів.
 Близько 1000 жителів Машівського району проявили мужність і самопожертву заради спасіння майбутніх поколінь під час ліквідації аварії.

26 квітня 2012 року на урочистостях з нагоди 26 річниці Чорнобильської трагедії було чимало представників різних закладів, установ, організацій , зокрема представники Машівського районного центру у справах сім’ї , дітей та молоді , старший інспектор Машівського районного підрозділу Чутівського МРВ КВІ  управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області Наталія Ковальова та особи, що перебувають на обліку Машівського РП КВІ. Машівчани вшанували пам’ять тих, хто відійшов у небуття, щиро побажали міцного здоров’я тим, хто відчув на собі руйнівну силу «мирного» атома.

Чорнобиль не просто трагедія, Чорнобиль – це застереження майбутнім поколінням вберегти світ і природу від невиправних жахіть.


Автор: Наталія Ковальова, старший інспектор Машівського РП Чутівського МРВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2012, 10:30 | Чутове | Суспільство
1. Микола Гузченко / 30 квітня 2012, 12:14
Чувак по центру і баришня у чорній сукні з пояском - оце так парочка. )
2. New York / 30 квітня 2012, 20:07
Тут ще один прикол: Наталія Ковальова, старший інспектор Машівського РП Чутівського МРВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області.
Так де ж вона робе, йопт?! ))) У КДРНИАКВРСМ, старшим інспектором по АВКуЖДОЧТФРНИОРА
3. KING / 30 квітня 2012, 21:07
Баришня ще, по ходу, на 20-сантиметрових підборах
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації