Вхід | Реєстрація

Кубок пам’яті Леоніда Мокляка виграє «Чиста криниця»

У Драбинівці відбувся традиційний районний турнір пам’яті Леоніда Мокляка, який служив у повітряно-десантних військах Радянської Армії і трагічно загинув під час виконання навчального завдання.
Зі словами привітання до присутніх звернулася сільський голова Зоя Короленко. Пам’ять про загиблого земляка вшанували хвилиною мовчання. До служби у Збройних Силах він грав за драбинівський «Колос», демонстрував красиву змістовну гру, забивав багато голів, був улюбленцем уболівальників.
Народився Леонід Мокляк 19 квітня, тому традиційно турнір проводиться у цьому місяці. Участь у грі беруть сусідні команди, які змагаються за престиж та перемогу.

Турнір проходив за коловою системою. У безкомпромісній та напруженій боротьбі перемогу здобула команда «Чиста криниця» (Драбинівка), перегравши усіх своїх суперників. Друге місце посіла команда «Оріль» (Нехвороща), третє — «Юність» (Галущина Гребля).

Кращими гравцями турніру визнано Олега Міщенка, Антона Руденського («Чиста Криниця»), Євгена Албулатова («Оріль»), Романа Губарика («Юність»).

Переможців нагороджував директор агроформування «Чиста криниця» Віктор Сидоренко. Кращі гравці отримали кубок, грамоти, а також грошову винагороду. Варто зауважити, що свого часу Віктор Петрович захищав честь «Колоса», грав разом з Леонідом Мокляком.

Велика вдячність керівництву ТОВ «Чиста Криниця» та директору Віктору Сидоренку за фінансову підтримку у проведенні футбольного турніру.

Після нагородження переможців до могили славного земляка були покладені живі квіти. Пам’ять про Леоніда Мокляка завжди живе в серцях односельців.


Автор: Віталій Баранович, спеціаліст ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2012, 10:01 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації