Вхід | Реєстрація

Новосанжарці на V Всеукраїнській виставці-фестивалі “Обдаровані діти України”

Новосанжарці на V Всеукраїнській виставці-фестивалі “Обдаровані діти України”

18 травня 2012 року в м.Києві у  Київському палаці дітей та юнацтва проходила V Всеукраїнська виставка-фестиваль “Обдаровані діти України” Захід проходив за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру “Мала академія наук України”, Київського палацу дітей і юнацтва.

Участь у виставці-фестивалі приймали вихованці художньої студії “Чарівний пензлик” Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості, а саме: Зубашич Максим та Вісич Сергій. Супроводжувала своїх юних художників керівник художньої студії  Чорнобай Світлана Володимирівна. Хлопці достойно представили Новосанжарщину своїми художніми творами. Максим  презентував на виставці свою роботу “Перші вишні”, виконану акварельними фарбами. На передньому плані зображено куточок столу, на якому хаотично розкидані стиглі черешні, центральне місце займає ваза з півоніями. Сергій привіз на виставку роботу під назвою “Зимовий ліс”, виконану акварельними фарбами, на якій зображено стрункі берізки та зелені ялинки.

Всі учасники виставки мали змогу взяти участь у майстер-класах з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв.

Організатори та журі виставки відмітили дипломами з символікою виставки, і пам'ятними дарунками рівень майстерності юних Новосанжарських художників.


Автор: Оксана Дашко, педагог-організатор Новосанжарського рай БДЮТ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації