Вхід | Реєстрація

У Руденківській школі оздоровляться 110 учнів

У Руденківській школі оздоровляться 110 учнів

25-го травня ми побували на святі останнього дзвоника у Руденківській школі. Не дивлячись на раптове похолодання і сумний дощ, учні були веселими та задоволеними — ще один шкільний рік лишився позаду.

Через погодні катаклізми урочисту лінійку доводиться проводити не на подвір’ї школи, а в просторому шкільному коридорі. На останню цього року лінійку вишиковуються учні менших, середніх і старших класів. Немає лише випускників — вони вже і дзвінок свій останній відсвяткували, і випускні вечори встигли відгуляти.

Директор школи Андрій Дігтяр на початку лінійки в урочистій обстановці вручає грамоти та дипломи кращим учням школи, які протягом року були переможцями та призерами в науці, спорті та гуртковій роботі. Потім дякує усім учителям та техперсоналу, тим, хто забезпечував роботу школи протягом навчального року.

Схвальними вигуками зустріли учні повідомлення про те, що цього року у Руденківській школі будуть оздоровлюватись у пришкільному таборі 110 школярів.

— Це  майже те саме, що одна зміна у таборі «Орлятко», — порівняв Андрій Васильович і назвав тих спонсорів, які надали допомогу для оздоровлення дітей: «Елеватор «Чиста криниця», «Чиста криниця», ДП «Новосанжарський лісгосп», станція «Нові Санжари», депутат районної ради Віталій Линник, приватні підприємці села.

Продовжуючи приємну тему, директор школи повідомив, що директор ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Микола Харченко подарував школі новий кольоровий принтер. Тепер кольоровий друк для руденківських педагогів та учнів буде доступною справою.

Наостанок Андрій Дігтяр нагадав учням, що 31-го травня у Руденківку приїздить волонтер Корпусу Миру, яка працюватиме у Руденківській школі два найближчі роки. І попрохав прийти на зустріч із закордонною гостею.

Побажавши учням гарно провести літо і ніде не травмуватися, директор школи завершив лінійку. А учні з неприхованою радістю побігли на останній цього року урок, на якому у самому кінці, для когось — у вигляді бонусу, для когось — у вигляді покарання, класні керівники видавали кожному табелі з підсумковими оцінками.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації