Вхід | Реєстрація

Працівники кінологічного центрута бійці спецпідрозділу «Титан» подарували дітям шоу

Працівники кінологічного центрута бійці спецпідрозділу «Титан» подарували дітям шоу

30 травня, на базу кінологічного центру, підпорядкованого УМВС України в Полтавській області, завітали вихованці з Кременчуцького пришкільного табору «Мала міліцейська академія» та учні 10-го класу Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П.Котляревського. На День відкритих дверей прийшло близько 60 дітей з вчителями.

У рамках даного заходу дітям представили захоплюючу програму, в якій кінологи демонстрували результати багаторічного дресирування собак. Німецькі та бельгійські вівчарки, спанієлі, лабрадори щодня залучаються до оперативно-службової діяльності правоохоронців. Кінологи центру постійно беруть участь в охороні громадського порядку під час футбольних матчів, масових подій міського та обласного масштабів.

Діти із захопленням та радістю в очах спостерігали за майстерністю собак у пошуку людини по слідах, виявленні вибухових пристроїв, вогнепальної зброї та наркотичних речовин.

Справжнім сюрпризом став показовий виступ спецпідрозділу «Титан» УДСО при УМВС. Мужні бійці вправно та майстерно демонстрували дітям свої сили та можливості, боєздатність правоохоронних органів. Виступ полягав у показі прийомів рукопашного бою, розбитті черепиці ударом руки, моделюванні конкретної ситуації захисту та фізичної охорони людини (тілоохоронця).

Після отриманої порції вражень та захоплень діти продовжили свою мандрівку з екскурсією до інших галузевих підрозділів УМВС та Музею міліції Полтавщини.

У ході зустрічі з дітьми правоохоронці провели роз’яснювально-виховну роботу про правила поведінки під час літніх канікул, про поводження на воді, як убезпечити себе від ураження електричним струмом.

Задоволені та щасливі, діти та викладачі дякували правоохоронцям за даровану можливість відчути себе хоча б на день частиною міліції Полтавщини.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2012, 13:10 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації